Skip to main content

Dana Săvuică vine la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. "A fost apariţia în Playboy cea mai bună decizie din cariera dumneavoastră?"

 
Dana Săvuică vine la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. "A fost apariţia în Playboy cea mai bună decizie din cariera dumneavoastră?"

Dana Săvuică este invitata prezentatoarei Denise Rifai la emisiunea 40 de întrebări, de la Kanal D. Dana Săvuică prezintă o emisiune la site-ul pentru femei Ego.ro din martie 2022, de când s-a lansat publicaţia.

Publicitate

Interviul cu Dana Săvuică este programat pentru duminică, 9 iulie, de la ora 22.30, la Kanal D.

Dana Savuică a fost unul dintre manechinele României anilor ‘90 şi prima femeie din ţară care a pozat în revista Playboy.
 

În anul 1996 a lansat prima şcoală de modele şi patru ani mai târziu prima şcoală de dezvoltare personală. Dana spune despre ea ca a fost o “tocilară”  în liceu  câştigând, timp de doi ani la rând, olimpiada naţională de limbă engleză, cu 10 pe linie.  În vârstă de 53 de ani, Dana Săvuică este divorţată şi are o fiică.
 
Ce întrebări îi va spune moderatoarea Denise Rifai?
 
”A fost apariţia în Playboy cea mai bună decizie din cariera dumneavoastră?”, ”Cum poate face carieră o mamă?”, ”Cât de cuminte a trebuit să fiţi ca să vă protejaţi tatăl?”, ”Cum v-aţi ţinut departe de scandaluri?”, ”Ce aţi schimba din trecutul dumneavoastră?”, ”Pe cine aţi bârfit ultima oară?”.
 
 
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus