Skip to main content

VIDEO. Documentar despre David Beckham, cu imagini şi detalii şi din viaţa privată, pe Netflix. Când începe?

 
Documentarul BECKHAM prezintă imagini cu celebrul fotbalist David Beckham şi cu familia acestuia. Soţia, Victoria Beckham, nu lipseşte / colaj: Paginademedia.ro
Documentarul BECKHAM prezintă imagini cu celebrul fotbalist David Beckham şi cu familia acestuia. Soţia, Victoria Beckham, nu lipseşte / colaj: Paginademedia.ro

Beckham este titlul celui mai nou documentar biografic realizat de Netflix. Producţia spune povestea celebrului fotbalist David Beckham, are patru episoade şi va fi difuzată miercuri, 4 octombrie.

Publicitate

„Deşi numele lui David Beckham este unul dintre cele mai cunoscute de pe planetă, puţini îl cunosc cu adevăratSerialul spune povestea nevăzută a unui star al fotbalului devenit reper cultural”, se arată în comunicatul transmis de Netflix.

Filmul arată imagini cu David Beckham de „la începuturile umile într-o familie din clasa muncitoare din estul Londrei”, până la cele mai glorioase momente din carieră. Vor fi evidenţiate „perseverenţa şi dorinţa lui de a câştiga şi lupta pentru a găsi echilibrul între ambiţie, iubire şi familie”.

Povestea lui David este una a înălţărilor şi căderilor de la înălţimi ameţitoare. Serialul te poartă prin tot acest carusel, dezvăluindu-ţi povestea surprinzătoare, intimă şi revelatoare a unuia dintre cei mai cunoscuţi şi atent analizaţi sportivi ai tuturor timpurilor”, se mai spune în comunicat.

VIDEO. Primele imagini din documentarul BECKHAM

Documentarul BECKHAM este realizat de regizorul Fisher Stevens, cunoscut şi ca actor în celebrul serial Succesiunea (difuzat în România de HBO MAX) – care a câştigat în 2010 un premiu Oscar cu un alt documentar, The Cove – care relatează un caz şocant de abuz asupra delfinilor dintr-un golf de lângă Taijii (Japonia).

Producătorul serialului Beckham este John Battsek – care a câştigat în 2013 un premiu Emmy pentru documentarul Manhunt: The Inside Story of the Hunt for Bin Laden.

GALERIE FOTO. Beckham, un film cu David şi Victoria Beckham

Serialul documentar prezintă imagini şi declaraţii atât cu David Beckham, cât şi cu soţia acestuia, Victoria, dar şi cu membri familia, prietenii şi coechipierii lui aşa cum nu au mai fost văzuţi până acum. Rezultatul este un portret intim al omului David Beckham, dar şi o cronică a sportului contemporan şi a culturii celebrităţii.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus