Skip to main content

Primele detalii despre grila de programe Kanal D2. Va avea tronson special cu seriale din culturi diferite. Anunţă un titlu chinezesc şi unul grecesc

 
Primele detalii despre grila de programe Kanal D2. Va avea tronson special cu seriale din culturi diferite. Anunţă un titlu chinezesc şi unul grecesc

Televiziunea Bucureşti TV devine Kanal D2 din 2 aprilie, de la ora 19.00, iar Dogan Media vine cu primele detalii despre grila de programe. Pe lângă Bravo, ai stil, reality-show-ul cu audienţă de pe Kanal D, care se va muta la Kanal D2, din această primăvară, postul se va concentra şi pe seriale din diverse spaţii culturale. 

Publicitate

Cinemondo va fi un tronson al serialelor străine, în Day Time, ce vor putea fi urmarite de luni până vineri de la ora 15:00, incepand din 3 aprilie

Printre serialele ce vor fi difuzate la Kanal D2, de la ora 15:00, se numără  "Yanxi, Palatul Suspinelor" ( Titlul original: “The Story of The Palace Yanxy”) şi „Drumul tăcerii" ( Titlul original: “Silent Road”).

Cu acţiunea petrecându-se în perioada Chinei Imperiale, în timpul domniei împăratului Quian Long (început de secol al XVIII-lea), serialul "Yanxi, Palatul Suspinelor"  spune povestea unei tinere care caută adevărul despre moartea surorii ei. Pentru desluşirea enigmei, femeia intră ca slujitoare în haremul împăratului. Aici va învăţa lecţii importante despre dragoste, loialitate, sacrificiu. Producţia este una grandioasă prin decoruri, costume speciale, atmosferă, ca o adevărată călătorie în timp şi spaţiu, în China începutului de secol al XVIII-lea.

Producţia realizată în China, în 2018, a primit 31 de premii internaţionale.

Un alt serial care difuat pe tronsonul orar dedicat Cinemondo, este "Drumul tăcerii". Într-o comunitate puternică şi bogată din Atena, în care viaţa oamenilor pare să se desfăşoare fără evenimente majore, dispariţia unui autobuz şcolar cu tot cu elevi pune pe jar întreaga ţară. Ancheta poliţiei este declanşată, iar piesele unui puzzle şocant, care uimeşte de la episod la episod, îi va ţine pe cei din faţa micilor ecrane cu sufletul la gură.

Lansat în 2021, în Grecia, "Drumul tăcerii" e o combinaţie de dramă şi mister, cu intrigă puternică şi întorsături de situaţie specifice genului policier.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus