Skip to main content

Mix Maraton de Anul Nou la Digi FM - 30 de ore de muzică. Vor fi peste 700 de piese. "Se vor auzi şi multe dintre piesele pe care le-am folosit anul acesta la Untold"

 
Dan T (Dan Teodorescu) | Sursa Foto: Digi FM, Facebook
Dan T (Dan Teodorescu) | Sursa Foto: Digi FM, Facebook

Postul de radio Digi FM a pregătit un program special de Revelion . Muzica va fi "vedeta", in noaptea dintre ani. La Digi FM va fi un mix maraton de 30 de ore de muzică cu Dan T (Dan Teodorescu) şi invitaţii lui. Este al treilea an când Digi FM aduce ascultătorilor 30 de ore de Mix Maraton de Revelion.

Publicitate

Maratonul de muzică începe pe 31 decembrie, de la ora 18.00.

În noaptea dintre ani se vor auzi piese care s-au folosit anul acesta la festivalul Untold şi vor fi peste 700 de melodii în cele 30 de ore de muzică.

 Dan T şi invitaţii săi: Marius Onuc, Almud, Paul, Nix, John Dice, George Năstase sau Adrian Ground dau volumul la maxim şi le pregătesc ascultătorilor 30 de ore de muzică pentru petrecerea de Revelion.

Dan T (Dan Teodorescu):

Se vor auzi şi multe dintre piesele pe care le-am folosit anul acesta la Untold, acolo unde Digi FM a fost partener oficialVoi merge, ca de obicei, pe o reţetă energică, de petrecere şi voie bună, chiar dacă vorbim de piese vechi, celebre, într-o formă remixată sau de piese foarte noi, care sunt pe val ”.

Mix Maraton de Revelion este un proiect unic în istoria radioului românesc, cu „ peste 700 de melodii, din toate timpurile, pentru toate gusturile, aranjate în cele 30 de ore de mixuri ”, a continuat Dan T.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus