Skip to main content

Site-ul Digi24 caută metode pentru a atrage bani de la utilizatori. E parte dintr-un proiect cu Google şi Financial Times

 
Site-ul Digi24 caută metode pentru a atrage bani de la utilizatori. E parte dintr-un proiect cu Google şi Financial Times

Site-ul Digi24.ro este parte dintr-un program al Google realizat în colaborare cu Financial Times Strategies, companai de strategie media a Financial Times, ce îşi propune să testeze variante de venituri direct de la consumatori

Publicitate

Digi24 este prima companie de media rin România care participă în programul Financial Times Strategies Digital Revenue Launchpad din Europa Centrală şi de Est, în cadrul Google News Initiative.

Scopul Digital Revenue Launchpad este de a ajuta companiile media să înţeleagă şi să testeze modele de venituri direct de la consumatori (D2C) şi să-şi elaboreze un plan pentru viitor.

În următoarele cinci luni de zile, companiile media implicate în proiect vor realiza o serie de experimente pentru a identifica domeniile care prezintă cele mai mari oportunităţi pentru ele, vor stabili un obiectiv de venituri de pe urma conţinutului şi vor obţine informaţii importante de la experţi care să le susţină progresul după încheierea programului.

„Publisherii implicaţi în Digital Revenue Launchpad vor înţelege diferite modele de venituri de la cititorii site-urilor web, afla metodologii testate prin care să experimenteze noi idei şi vor face schimb de experienţă cu ceilalţi participanţi la program. Totodată, vor beneficia de expertiza specialiştilor din industria media şi înţelege potenţialele dificultăţi sau oportunităţi cărora li se pot adresa cu ajutorul inteligenţei artificiale”, anunţă televiziunea.

Primul pas în cadrul programului este lansarea unei cercetări online pentru a înţelege nevoile şi aşteptările cititorilor Digi24.ro. Sondajul poate fi completat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus