Skip to main content

Televiziunile Disney şi National Geographic, acord de distribuţie cu Orange şi NextGen

 
Televiziunile Disney şi National Geographic, acord de distribuţie cu Orange şi NextGen

Compania Walt Disney, care operează televiziunile Disney şi National Geographic, anunţă reînnoirea acordului de distributie a cananelor TV în reţelele Orange şi NextGen, pentru o perioadă de mai mulţi ani.

Publicitate

Astfel, abonaţii Orange România, Orange România Communications şi NextGen Communications vor putea să aibă acces la un portofoliu extins de canale TV.

Conform acordului, canalele de televiziune destinate copiilor (Disney şi Disney Junior), precum şi cele cu programe factuale (National Geographic, National Geographic Wild şi National Geographic People) vor fi distribuite în pachetele de bază ale cablistului. 

Marlena Pasowski, Affiliate Sales Director CE&CIS în cadrul The Walt Disney Company:

„Este una dintre principalele priorităţi ale Disney în Europa Centrală şi de Est să prezinte publicului conţinut de calitate prin intermediul canalelor sale TV.

Suntem determinaţi să menţinem colaborarea noastră de succes cu operatorii şi să oferim telespectatorilor divertisment de cea mai bună calitate.  Acest nou acord este o dovadă importantă a cooperării noastre continue cu Orange Group România şi o confirmare a faptului că telespectatorii apreciază programele noastre.”

 Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange România:

„Orange înţelege cât de important este pentru clienţii săi accesul continuu la o reţea mobilă şi de fibră optică de top, la servicii cu valoare adăugată şi la divertisment captivant pentru întreaga familie.

Astfel, reînnoirea parteneriatului cu The Walt Disney Company CEE demonstrează angajamentul de a ne menţine clienţii mulţumiţi, garantându-le accesul la conţinut premium şi la o gamă variată de experienţe de divertisment. Suntem încântaţi că prin intermediul acestui parteneriat, toţi clienţii noştri se vor putea bucura de programele captivante oferite de canalele TV Disney şi National Geographic.”

Disney Channel este destinat copiilor cu vârste cuprinse între şase şi doisprezece ani, iar pentru luna martie anunţă premiera unor noi episoade din serialul "Familia Green La Oraş" (sezonul 4) şi o nouă serie animată de comedie plină de aventuri "Hailey se ocupă!".

Disney Junior, un post ce se adresează preşcolarilor, ce difuzează animaţii cu îndrăgiţii Blue, Mickey Mouse: Casa Distracţiei, Alice în Cofetăria Minunilor şi Spidey şi Prietenii lui Uimitori. Numeroasde episoade noi din aceste producţii vor fi difuzate în premieră în luna martie.

Canalele TV National Geographic continuă să aducă telespectatorilor din România conţinut din domenii precum ştiinţă, aventură şi explorare.

În luna martie, două noi sezoane din „Climă virală” au premiera pe National Geographic, plus noul serial cu şase episoade, „Fotograf”. 

În luna martie, la Wild are loc premiera emisiunii „Reginele", un omagiu adus celor mai puternice conducătoare din lumea animalelor. Seria narată de premiata actriţă, Angela Bassett, aduce pentru prima dată în prim plan lumea naturală printr-o perspectivă feminină, într-o prezentare captivantă şi inovatoare. Realizată pe parcursul a patru ani şi cu o echipă de producţie condusă de femei din întreaga lume – lucru revoluţionar în sfera istoriei naturale –, seria foloseşte tehnologia de ultimă generaţie pentru a dezvălui informaţii surprinzătoare despre modul în care femelele din lumea naturală ajung la putere, bazându-se adesea pe cooperare şi înţelepciune în locul forţei brute.
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus