Skip to main content

Noutăţile lunii mai la Disney +. The Kardashians, sezonul trei. Sezoane finale Anatomia lui Grey. Şi clasicul Albii nu pot să sară

 
Noutăţile lunii mai la Disney +. The Kardashians, sezonul trei. Sezoane finale Anatomia lui Grey. Şi clasicul Albii nu pot să sară

Platforma de streaming Disney + aduce mai multe noutăţi pentru luna mai. Una dintre noutăţi este sezonul trei din serialul The Kardashians, Chinez născut în America şi N-am murit încă şi altele.

Publicitate

Luna mai aduce şi finaluri ale serialelor Anatomia lui Grey, sezonul 19 pe 31 mai şi Station 19, sezonul 6.

Iată ce seriale a pregătit Disney + pentru această lună:

The Kardashians, sezonul 3 

Începe pe 25 mai şi va fi câte un episod în fiecare săptămână

Camerele de filmat se întorc în viaţa familiei Kardashian, în timp ce Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall şi Kylie se confruntă cu chestiuni precum maternitate, coparenting şi imperii de business. Legătura lor va fi pusă la încercare şi vor apărea tensiuni, dar, vor rămâne unite în timpul furtunii ca o familie.

The Muppets Mayhem

Din 10 mai sunt disponibile toate episoadele 

Serialul de comedie îi are în centrul său pe cei de la Electric Mayhem Band - Dr. Dinţi la voce şi clape, Animal la tobe, Floyd Pepper la voce şi bas, Janice la voce şi chitară solo, Zoot la saxofon şi Buze la trompetă – ce se află într-o călătorie muzicală epică, pentru a scoate primul lor album de studio.

Cu ajutorul unei tinere şi energice directoare muzicale, Nora, trupa old school Muppets dă piept în piept cu scena muzicală actuală în încercarea de a înregistra în sfârşit primul lor album de studio.

Chinez născut în America 

Toate episoadele sunt disponibile de pe 24 mai

Serialul este o ecranizare a revoluţionarului roman grafic scris de Gene Luen Yang, şi relatează experienţele dificile prin care trece un adolescent american obişnuit a cărui viaţă se schimbă radical după ce se împrieteneşte cu fiul unui zeu.

Aceasta este povestea unui tânăr care luptă să-şi formeze o identitate şi este spusă prin intermediul familiei, umorului şi mişcărilor spectaculoase de kung-fu.

Albii nu pot sări

Disponibil pe 19 mai

20th Century Fox prezintă comedia „Albii nu pot sări”, o variantă modernă a clasicului din anii '90 care ilustrează cultura baschetului de cartier din Los Angeles. Celebrul rapper Jack Harlow debutează ca actor în rolul lui Jeremy, o fostă vedetă a baschetului, a cărui carieră a fost înfrânată de accidentări.

Sinqua Walls joacă rolul lui Kamal, un jucător cândva promiţător, dar care şi-a ratat viitorul în sport. Jonglând cu relaţii încordate, presiuni financiare şi conflictele dintre ei, cei doi baschetbalişti cu firi aparent diferite fac echipă într-o ultimă încercare de a-şi împlini visurile.

N-am murit încă 

Începând cu 10 mai sunt disponibile toate episoadele 

N-am murit încă spune povestea lui Nell Serrano (Gina Rodriguez), falită şi proaspăt rămasă singură, un dezastru umblător, în încercarea de a-şi reface viaţa şi cariera pe care a abandonat-o în urmă cu zece ani.

Când începe singura slujbă pe care a găsit-o, cea de a scrie necrologuri, Nell începe să primească sfaturi de viaţă de la o sursă neaşteptată. Adaptare a cărţii „Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani”, de Alexandra Potter.

CRATER 

Disponibil pe 12 mai

Crater este aventura maturizării lui Caleb Channing, care a fost crescut într-o colonie minieră selenară şi, după moartea tatălui său, urmează să fie mutat permanent pe o planetă idilică îndepărtată.

Dar înainte să plece ca să îndeplinească ultima dorinţă a tatălui său, el şi cei trei prieteni buni ai lui, cărora li se alătură o nou-venită de pe Pământ, fură un rover pentru o ultimă aventură: explorarea unui crater misterios.

Evadarea din sectă

Începe pe 24 mai debutează cu 2 episoade

Dispariţia unei fetiţe declanşează amintirile din copilărie ale unei femei care fost membră a cultului Familia (The Kindred), unul dintre puţinele culte conduse de femei.

Bazându-se pe thriller-ul scris de către J.P. Pomare, acest serial original prezintă lupta interioară a unei supravieţuitoare a cultului care este nevoită să-şi înfrunte demonii din trecut pentru a împiedica răpirea şi constrângerea altor copii nevinovaţi. „Evadarea din sectă” este un thriller psihologic aflat la graniţa dintre trecut şi prezent, realitate şi coşmar.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus