Skip to main content

VIDEO. Disney+ anunţă în premieră un serial documentar despre Ed Sheeran

 
VIDEO. Disney+ anunţă în premieră un serial documentar despre Ed Sheeran

VIDEO. Platforma Disney+ anunţă în premieră un serial documentar despre cântăreţul Ed Sheeran (Edward Christopher Sheeran). Producţia este intitulată Ed Sheeran: The Sum of It All (Suma a tot ce contează).

Publicitate

Documentarul despre Ed Sheeran are patru episoade şi sunt denumite astfel: "Love", "Loss", "Focus" şi "Balance". Producţia Ed Sheeran: The Sum of It All de la Disney Branded Television va avea premiera pe 3 mai, pe platforma Disney+.

"Pentru prima dată, superstarul global Ed Sheeran deschide calea către o perspectivă extrem de sinceră asupra vieţii sale private (...). Această serie îl urmăreşte pe Ed după ce află o veste care îi schimbă viaţa şi dezvăluie greutăţile şi triumfurile sale în timpul celei mai dificile perioade din viaţa sa.

Îmbinând elemente exclusive şi inedite din arhiva personală, elemente de actualitate, interviuri autentice cu soţia şi cu cei dragi lui şi spectacole restrânse în locaţii cinematografice, serialul scoate la iveală opiniile lui Sheeran despre lume, despre el însuşi şi despre muzica sa", spun cei de la Disney+.

Serialul documentar este sub semnătura producatorilor de Fulwell 73 Productions („Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium", „Adele: One Night Only", „The GRAMMY Awards") premiaţi cu Emmy.

Ed Sheeran:

"Întotdeauna am fost foarte prudent în ceea ce priveşte viaţa mea personală şi privată; singurul documentar pe care l-am făcut vreodată a fost unul care s-a concentrat pe compoziţia cântecelor mele.

Disney m-a abordat pentru a face un documentar în patru părţi şi am simţit că este momentul potrivit să deschid uşa şi să las oamenii să intre. Sper ca oamenii să se bucure de el."

Ayo Davis, preşedinte, Disney Branded Television:

"În acest documentar, vom dezvălui o latură a lui Ed Sheeran pe care fanii nu au mai văzut-o până acum. Împreună cu Fulwell 73, am creat ceva cu adevărat autentic şi personal, care nu numai că va distra publicul, ci îl va inspira să viseze măreţ şi să îşi urmeze pasiunile."

Cel de-al şaselea album de studio al lui Ed, " - " (pronunţat "Subtract"), va fi lansat vineri, 5 mai, prin intermediul Atlantic în SUA, Atlantic/Asylum Records în Marea Britanie şi Atlantic/Warner Music în restul lumii, iar single-ul principal "Eyes Closed" va fi lansat vineri, 24 martie. 

VIDEO. Trailer - Ed Sheeran: The Sum of It All

Detalii despre cele patru episoade ale serialului documentar Ed Sheeran: The Sum of It All:

"Love"

Ed Sheeran explică etica sa profesională care i-a adus succesul global. Cu imagini exclusive din adolescenţă, Ed descrie cum şi-a planificat succesul improbabil. Când a fost ignorat de industria muzicală, a început să cânte în medii neaşteptate, până când această determinare l-a adus în 2010 în contact cu antreprenorul media Jamal Edwards.

Împreună, au folosit internetul în plină expansiune pentru a-şi găsi publicul. "The A Team" obţine succes în America, dar pentru Ed ceva încă lipsea. Ed împărtăşeşte povestea din spatele melodiei sale emblematice de dragoste, "Perfect", despre vechea sa prietenă de şcoală şi acum soţie, Cherry, care spune povestea lor de dragoste romantică. Ed pare să aibă totul, până când Cherry primeşte o veste care îi schimbă viaţa, iar Ed îşi dă seama rapid că planurile se pot schimba într-o clipă şi că va trebui să se adapteze.

"Loss"

Ed, părinţii şi soţia sa, Cherry, se uită la fotografii vechi cu Ed şi explică de ce a decis să se întoarcă să locuiască în oraşul său natal din Anglia. Cu imagini inedite din Turneul Divide Tour al lui Ed, Ed prezintă fortăreaţa sa strânsă de prieteni de încredere care îl ţin ancorat. Apoi, se întâmplă ceva de neconceput. Cel mai bun prieten al lui Ed, Jamal Edwards, moare brusc. Ed se chinuie să facă un memorial pentru Jamal în timp ce se gândeşte la moştenirea lui Jamal.

Ed meditează asupra semnificaţiei prieteniei şi, folosind muzica ca terapie, se scufundă adânc în muncă. În timpul turneului de 5 nopţi al lui Ed pe stadionul Wembley din Londra, artistul britanic Stormzy i se alătură lui Ed pe scenă într-un spectacol epic, înainte de un concert surpriză mai mic în oraşul său natal. Într-un cântec de revenire acasă, Ed cântă emblematica piesă "Thinking Out Loud" sub privirile şocate ale localnicilor.

"Focus"

Ed îşi arată talentul de compozitor în imagini exclusive de arhivă care arată cum a fost creat unul dintre cele mai mari hituri ale sale, "Bad Habits". Ed explică povestea originii piesei "Eyes Closed" în 2018, până la cea mai recentă versiune sinceră a acesteia. După un an turbulent, Ed reuşeşte să îşi canalizeze emoţiile şi se revarsă pentru a-şi finaliza cu Subtract masterplanul de 5 albume.

Plângând pierderea lui Jamal, Ed continuă în ritm alert, filmând 14 videoclipuri pentru noul său album şi îşi vede împlinit visul din copilărie când cântă cu Eminem la Rock N Roll Hall of Fame, dar Cherry se teme că s-ar putea să folosească munca ca pe o distragere a atenţiei. Într-un spectacol intim, Ed împărtăşeşte în public pentru prima dată cântecele de pe Subtract, dar este copleşit când emoţiile pun stăpânire pe el.

"Balance"

În ultimul episod, Ed pleacă în America pentru a-şi promova turneul. Atât Ed, cât şi Cherry reflectă asupra modului în care reuşesc să gestioneze provocările legate de echilibrul dintre viaţa de familie şi muncă atunci când se află în mod regulat la kilometri distanţă. Reuniţi la ei acasă, Cherry explică cât de mult s-a schimbat Ed în ultimul an.

Ed se întâlneşte cu prietenul şi colegul său britanic, Stormzy, pentru a-şi împărtăşi temerile legate de eliberarea în lume a celor mai personale gânduri ale sale cu Subtract. În semn de omagiu pentru Jamal, Ed scrie un ritm pentru rap-ul său "F64" despre prietenia lor pentru un spectacol intim pe terenul de acasă al lui Chelsea FC, Stamford Bridge. După nişte veşti bune despre starea de sănătate a lui Cherry, ea şi Ed reflectă asupra tuturor greutăţilor şi triumfurilor din ultimul an şi privesc spre viitor având o perspectivă mai preţioasă asupra vieţii.

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus