Skip to main content

Pro TV a anunţat distribuţia noului serial Groapa. Daniel Nuţă şi Teona Stavarachi, în rolurile principale. Cântăreţul Andrei Bănuţă debutează ca actor

 
Pro TV a anunţat distribuţia noului serial Groapa. Daniel Nuţă şi Teona Stavarachi, în rolurile principale. Cântăreţul Andrei Bănuţă debutează ca actor

Pro TV a anunţat o parte din distribuţia serialului Gropa, care se va difuza în această toamnă, notează protv.ro. Producţia Groapa este realizată după formatul turcesc Cukur (Groapa), difuzat în Turcia, în 2017, dar şi în România sub numele Legea familiei, la postul Happy Channel, în 2019.

Publicitate

În rolurile principale vor fi Daniel Nuţă şi Teona Stavarachi. Actorul Daniel Nuţă a jucat în serialul Sacrificiul de la Antena 1 şi a interpretat rolul lui Vlad Ţepes în serialul Ascensiunea Imperiului Otoman (Rise of Empires: Ottoman), care este disponibil pe Netflix.

Teona Stavarachi se află la începutul carierei în actorie şi a jucat în filmul Ramon, produs de Pavel Bartoş şi de Jesus del Cerro.

Distribuţia este completată de Tudor Istodor, Iulian Postelnicu, Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru, Emilian Oprea. Cântăreţul Andrei Bănuţă debutează într-un serial TV. 

Millo Simulov, Creative Producer:

”Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acţiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toţi luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui.

Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”.

Groapa este un serial despre mafie care prezintă relaţiile de familie, problemele şi poveştile de dragoste. Acţiunea se va desfăşura la Giurgiu.

Postul de televiziune a anunţat în urmă cu o săptămână că au început filmările pentru producţia Groapa.

Citeşte şi Pro TV produce încă un serial după un format turcesc. Producţia va fi difuzată în această toamnă

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus