Skip to main content

Vine Crăciunul! Deja? DIVA începe să difuzeze filmele cu temă de Sărbători. Când e primul?

 
Vine Crăciunul! Deja? DIVA începe să difuzeze filmele cu temă de Sărbători. Când e primul?

Crăciun de dimineaţa până seara. Postul de filme DIVA începe în curând să difuzeze filmele cu tematică de Sărbători. Când va fi primul film despre Crăciun? În câteva zile. Cum vor fi programate?

Publicitate

Detalii, în continuare:

DIVA împarte filmele de Crăciun în două categorii: "festive" (care au mai fost date şi în alţi ani) şi "premiere" (date, cum le spune numele, pentru prima dată de postul TV).

Practic, filmele festive sunt difuzate în fiecare zi (toată ziua, de dimineaţa până seara), iar premierele vin marţea şi vinerea de la ora 20:00 şi duminica de la ora 16:00

Anul acesta vor fi două premiere "de Crăciun": E vorba despre Crăciun la Tahoe (Christmas in Tahoe, 2021), care începe în data de 16 octombrie, de la ora 16.00 şi Dansul Zânei dulciurilor, de la ora 18.00.

Poveştile lor, ca de Sărbători:

Filmul Crăciun la Tahoe este povestea unui impresar artistic, Claire (Laura Osnes), care se aliază cu fostul ei iubit, Ryan (Kyle Selig), pentru a promova un spectacol. Iar pe parcurs ei îşi dau seama că ar putea avea nevoie unul de celălalt mai mult decât credeau. Unul dintre artiştii trupei este interpretat de compozitorul Pat Monahan, cunoscut de publicul DIVA şi pentru apariţia din serialul Magnum, detectiv particular.

A doua premieră este Dansul Zânei dulciurilor (Sugar Plum Twist, 2021), care începe tot pe 16 octombrie, dar de la ora 18.00.

"După ce a suferit o dezamăgire pentru că nu a fost distribuită în rolul Zânei dulciurilor din piesa „Spărgătorul de nuci”, Vivíana Serrano (Laura Rosguer) îşi uneşte forţele cu Natalia (Jamie Gray Hyder) pentru a crea o variantă surpriză a celebrului dans, adăugând ceva ingrediente speciale. Scenele de la repetiţii poartă publicul chiar în studioul de dans al celebrului Fred Astaire din Old Saybrook, CT."

În săptămâna 17 - 23 octombrie, DIVA aduce trei filme "festive", cu tematică:

  • Domnişoară de onoare de Crăciun (A Very Merry Bridesmaid, 2021), care se va difuza pe 18 octombrie, de la 20:00

"Leah (Emily Osment) împlineşte 30 de ani în aceeaşi zi cu nunta fratelui ei. Băiatul de care era îndrăgostită în copilărie s-a întors în oraş special pentru această nuntă şi este hotărât să se asigure că ziua ei de naştere nu trece neobservată"

  •  Luminile Crăciunului (The Christmas Temp, 2019), din 21 octombrie, de la 20.00

"Kara (Jennifer Gibson), o artistă nonconformistă, este angajată pentru a decora de Crăciun un hotel de tip boutique, care are un stil conservator. În timp ce artistul din ea vrea să se manifeste, standardele rigide o aruncă într-un blocaj de idei. Un renumit critic de artă va analiza rezultatele muncii ei. Dar nu numai pe plan profesional va avea de demonstrat ceva cât şi în cel personal."

  • Un Crăciun în Texas (Lonestar Christmas, 2020), care începe pe 23 octombrie, de la 16.00

"Stephanie (Erin Oliver), o mamă văduvă, îşi duce fiicele să petreacă Crăciunul cu tatăl ei, cu care nu are demult are o relaţie apropiată, la ferma lui din Texas. Dar se va dovedi o decizie perfectă pentru că se îndrăgosteşte în mod neaşteptat de Marco (Mateo Verdosa), proprietarul unui restaurant mexican şi învaţă să-şi ierte tatăl pentru trecut."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus