Skip to main content

DJ-ul de la Radio România 3 Net Laura Roşca alias Lalla a murit

 
Foto: Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN

DJ-ul Laura Claudia Roşca alias Lalla (34 de ani), care era gazda unei emisiuni la postul Radio România 3 Net, a murit în această dimineaţă în Constanţa. Lalla a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia Nord, de câţiva turişti, scrie site-ul adevărul.ro. Lalla a fost identificată după tatuaje, mai notează publicaţia.

Publicitate

Grupul de sportivi care a gasit-o pe Laura Claudia a crezut iniţial că este un manechin de plastic. Dar, atunci când s-au apropiat, oamenii au văzut că este vorba despre o tânără. Încă nu se cunoaşte cauza morţii, este aşteptat raportul medico-legal.

Atunci când a fost descoperită fără viaţă, pe plajă, era îmbrăcată sumar, doar în lenjerie intimă şi un tricou. 

Potrivit primelor informaţii ale poliţiştilor, pe trup nu erau urme vizibile de violenţă. Printre ipotezele luate în calcul de anchetatori sunt atât un accident nefericit, cât şi o crimă sau o sinucidere, notează site-ul protv.ro.

Georgian Boariu, salvamar: „S-a înecat, acum nu ştim dacă e singura persoană care a intrat sau sunt mai multe persoane”.

Femeie: „Mă plimbam pe malul mării şi mai încolo am crezut că este un manechin şi când m-am apropiat am văzut cadavrul şi am sunat la 112. Speram să fie încă în viaţă când am sunat la 112, dar nu”, se arată în aceeaşi sursă.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus