Skip to main content

Special: expertul in tehnici de supravietuire Bear Grills, documentar cu Zelenski pe Discovery

 
Special: expertul in tehnici de supravietuire Bear Grills, documentar cu Zelenski pe Discovery

Postul Discovery anunţă un documentar despre războiul din Ucraina şi prezintă întâlnirea dintre Bear Grylls, un expert în tehnici de supravieţuire şi preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Producţia se numeşte Bear Grylls şi Preşedintele Zelenskyy: Zona de război. 

Publicitate

La aproape un an de la începutul invaziei, Bear Grylls merge în Ucraina, la invitaţia preşedintelui Zelenski. Bear Grylls este expert în tehnici de supravieţuire şi fost soldat SAS. Întâlnirea dintre cei doi nu are loc în biroul preşedintelui, într-un cadru oficial -  cei doi merg la o plimbare prin Kiev.

Documentarul Bear Grylls şi Preşedintele Zelenskyy: Zona de război va fi difuzat duminica aceasta, de la ora 22.00, la Discovery.

Ce urmăreşte documentarul?

Bear Grylls, expert în tehnici de supravieţuire merge Ucraina pentru a afla poveştile din ultimul an. Documentarul îl urmăreşte pe Bear într-o călătorie de 3 zile în Ucraina

Acesta umblă pe străzile Kievului însoţit de preşedintele Zelenski şi vorbeşte cu ucrainenii afectaţi de războiului, în care şi-au pierdut persoane dragi.

Cei de la Discovery Channel mai spun că documentarul nu este doar despre întâlnirea lui Bear Grylls cu Zelenski, ci şi despre călătoria lui Bear în capitala Ucrainei şi a oamenilor pe care îi găseşte în drumul său:

"Obiectivul lui Bear este să-l întâlnească pe comandantul şef al Ucrainei la Kiev, dar înainte de asta trebuie să ajungă în capitală. Este o ţară ameninţată constant de loviturile cu racheta. Rusia caută să-şi cufunde vecinul în întuneric total, încercând să-i distrugă infrastructura energetică.

Documentarul Bear Grylls şi Preşedintele Zelenski: Zona de război nu este doar despre întâlnirea preşedintelui, este despre călătoria lui Bear către Kiev şi toţi cei pe care îi pe care îi întâlneşte în drumul său.

 Ucrainenii îndură şi supravieţuiesc de mai bine de un an, dar vorbesc deschis şi cu speranţă despre viaţa în război. Bear ajunge la vechea linie a frontului din oraşul Irpin, la doar 10 kilometri de Kiev. Acolo, îl întâlneşte pe Oleksandr, un soldat care era doar un civil înainte de război. Bear va auzi poveşti despre eroism, supravieţuire, dar şi tragedie.

Bear nu va mai fi expertul în supravieţuire – de data aceasta, rolul său este să afle şi să înţeleagă cine este Zelenski şi cum arată viaţa lui acum. Va afla cum supravieţuieşte Ucraina acestui război. "

GALERIE FOTO:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus