Skip to main content

Documentare despre Trump şi Biden, în săptămâna alegerilor din SUA

 
Documentare despre Trump şi Biden, în săptămâna alegerilor din SUA

Documentare despre doi preşedinţi americani în săptămâna alegerilor din SUA. Moştenirea lui Trump şi Preşedintele Biden sunt titlurile celor două producţii, care vor fi difuzate de B1 TV. Detalii, în continuare:

Publicitate

Despre ce este vorba în cele două documentare?

Preşedintele Biden este un film documentar care prezintă parcursul politic al lui Joe Biden. Actualul preşedinte are o experienţă de mai bine de 50 de ani în politica americană, iar în 2020 a câştigat alegerile în cursa pentru preşedinţie, fiind candidatul cu cele mai multe voturi în istoria SUA.

Filmul se focusează atat pe experienţele care i-au influenţat lui Biden deciziile politice: câştiguri, eşecuri sau tragedii, dar şi pe relaţiile pe care acesta le-a construit cu fostul preşedinte al SUA, Barack Obama şi cu vicepreşedintele Kamala Harris.

Moştenirea lui Trump documentează parcursul său tumultuos de la Casa Albă, de la începutul mandatului pe care l-a câştigat în 2016 şi până la violenţele de la Capitoliu din 2021.

Principalele aspecte vizate în documentar şi relaţiile lui Trump cu liderii republicani, conflictele din mass-media pe care le-a avut, dar şi o serie de interviuri cu oamenii din jurul său. Un alt aspect foarte important care apare în documentar, este fragilitatea democraţiei americane şi cum a fost aceasta afectată de mandatul lui Trump.
 

Moştenirea lui Trump va fi difuzat de B1 astăzi (vineri, 11 noiembrie), de la ora 23.00, urmat imediat de producţia Preşedintele Biden.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus