Skip to main content

Fosta şefă a TVR Doina Gradea intră în partidul lui Voiculescu

 
Foto: Hepta
Foto: Hepta

Fosta asistenta a lui Adrian Sârbu la Pro TV, fostă şefă la Pro TV International, fostă şefă la TVR, acum intră în politică. Doina Gradea s-a alăturat Partidului Umanist Social Liberal, fondat de Dan Voiculescu şi, probabil, va avea una dintre funcţiile de conducere, scrie Gandul.

Publicitate

„Este un pas important în viaţa mea, o nouă provocare ce vine logic după ani de muncă şi o experienţă pe măsură în serviciul public. România, clasa ei politică, au nevoie de specialişti, de profesionişti, care să ofere soluţii clare şi viziune, care nu pot veni decât de la oameni care au dovedit că au aceste aptitudini.

Timpul politrucilor a trecut, am văzut destul de clar că se pricep doar la vorbe, promisiuni şi mai ales scandal. PUSL este partidul care oferă soluţii concrete pentru problemele ţării şi oameni competenţi care să le rezolve”, a spus Doina Gradea pentru sursa citată.

Doina Gradea a condus TVR timp de patru ani, fiind demisă din această funcţie în mai 2021. Deşi şi-a ierdut funcţia, ea a rămas angajată la TVR, după cum a relatat paginademedia.ro la momentul respectiv

Gradea a avut patru ani de mandat cu peripeţii, din care reamintim scandalul provocat de jurnalistul Dragoş Pătraru, care a publicat înregistrări cu şefa TVR în care aceasta îi numea „hateri” pe jurnaliştii postului, despre o jurnalistă a postului a spus că are „cap de porc”. 

„Când a fost PNL-ul la guvernare s-au luat de PNL, când a fost PD-ul la guvernare s-au luat de PD. Acum, când sunt ăştia, se iau de ăştia. Au o ură, aşa. Ies din nişte scorburi, aşa. Hateri de profesie. Ei nu sunt împotriva unui partid, ei sunt împotrivă de profesie. Şi atât”, se aude Doina Gradea spunând pe înregistrare (pe larg despre subiect, AICI).

 

 

 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus