Skip to main content

Dragoș Pătraru, înregistrări noi cu Doina Gradea. Șefa TVR, scandalizată că un reporter a întrebat Comisia Europeană despre legile justiției: „Băi, m-am *** pe mine, mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruță!”

 
Dragoș Pătraru, înregistrări noi cu Doina Gradea. Șefa TVR, scandalizată că un reporter a întrebat Comisia Europeană despre legile justiției: „Băi, m-am *** pe mine, mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruță!”
Doina Gradea - Foto: HotNews

HotNews publică o serie de înregistrări cu Doina Gradea, șefa TVR. Materialul de 10 minute, prezintă fragmente noi, dar sunt puse într-un context mai larg fragmentele difuzate săptămâna trecută de Dragoș Pătraru pe pagina de YouTube a emisiunii Starea Nației. 

Pe înregistrări, Doina Gradea poate fi auzită, printre altele, cum critică un jurnalist TVR pentru că a cerut un punct de vedere Comisiei Europene pe tema modificării legilor justiției. 

Publicitate

„Unul (un jurnalist - n.r.) care e liber astăzi, în concediu...și care este acreditat la Guvern, un băiat senzație este în concediu astăzi. Stă la căpătâiul mamei, care este bolnavă. La 10.40 a trimis un e-mail la Comisia Europeană, am citit textul e-mailului... Băi, m-am c**at pe mine - mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruța, fix pe chestii de astea... pe Mândruța!

În care spune așa: vreau un punct de vedere al Comisiei Europene despre legile justiției din țara mea, sunt jurnalist la televiziunea publică, despre cum vi se păr legile justiției din țara mea, că să înțeleg care-i mersul țării mele și am deadline de la șefi până la oră 14. Și i-a răspuns Comisia Europeană! Fii atent, nu apare știrea pe post, asta s-a întâmplat azi și preiau Stiripesurse care preiau textul comunicatului de la Comisia Europeană. Fii atent! Nici n-am stat să citesc. Comisia Europeană a dat un răspuns din ăla standard, pe urmă m-am uitat. Nu știe niciun șef. Fii atent! N-a vorbit în ședința, măi, el nu era la servici astăzi, niciun șef nu știe, nu s-a consultat cu șeful de secție, el n-are nicio treabă cu... El e acreditat la Guvern, deci legile sunt în Parlament, acolo sunt oameni care sunt reporteri pe Parlament.”, i-a povestit Gradea lui Pătraru, scandalizată. 

VEZI Reacția lui Lucian Mîndruță AICI 

Ea povestește și despre o discuție cu șeful operatorilor de la TVR: 

„Îl chem pe un operator astăzi. Pe șeful operatorilor, spune și Cristache, spune și toată lumea, că aia îs beți, cu capete tăiate și îl chem. Supersindicalist omul, îi zic: băi băiatule te-am chemat că ești șeful lor să înțelegi niște situații. Plus că ei vin și se odihnesc aici, ei lucrează peste tot!  Și știi ce? Se uită la mine eu nu țin de postul asta de șef. Îi zic nici nu ți-l reinnoiesc, nu e niciun fel de problemă.

Dragoș Patraru: Da cine e asta?

D.G: Unul, șeful operatorilor, Vlad Tănase. Și-i zic: e normal să își facă turele după cum au la celelalte televiziuni?
D.G.: Eram la un meci și cu regizorul de platou de la Pro TV, la un meci pe care îl transmitea PROTV m-am dus pe Arena Națională. Și în față mea era operatorul de la TVR care stabilea programul cu asta de la PROTV. Cum să vii la servici.. la cum dracu se numește, emisiunile lor.
(...) Ce merită ăștia? Pumni în gură! Pumni în gură! Iar asta ce-a făcut astăzi cu Comisia Europeană, tu nu intebi odată. Eu vreodată m-am implicat, am sunat eu vreodată să spun: Dragoș e în neregulă, sau m-am dus eu vreodată la știri? Crezi că le spun ceva vreodată sau lui Cristache să-i zic eu vreodată ceva? Apropo de invitați sau nu știu ce. Nu mă bag în conținutul în politică editorială! Da, când sunt derapaje, sunt nevoită, sunt obligată să fac asta. Dar ăștia merită poliție pe ei, le-am și spus: trebuia să aduc un șef dinafară ca să va tăie! Nu meritați altceva, decât să fiți tăiați!

Textul integral, pe HotNews.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Asta da lovitura pt TVR !!! Sub centura...
  Semidoctul Bocanaciu refuza un mondial. Altii, clasici in viata, si-ar fi rupt gleznele pe scara avionului. Topescu, Graur, Enachescu...Nu mai vorbim de Todan !
  Lasa Bocanaciule...ca tu te duci la Chisinau si comentezi pt moldoveni. Ce ? Aia nu pot beneficia de un pacalici cu aere de diva ?
  Salariu la TVR merge...Onorariu la Chisinau in card... Da-i dracu pe membrii de sindicat cu CCM-ul lor aberant. Sa-l negocieze sefu de la pompieri ! Sau Vaileanu ala, ca pare impartial . Tine cu ***...
 • BOCANACIULE *** !!!
  Ai vreo 18 evenimente pe an de comentat in Moldova.Meciuri marti si miercuri.Deci pleci luni si te intorci joi.Cum sa-ti dai tu demisia de la sindicatul imbogatitilor din tvr? 72 de zile numai pt asta. Pe an. Plus concediul minim 30 de zile. Plus comisii paritare si alte gulgute... Pai tu nu calci prin redactia Sport o treime din an !!! Cum sa o combati tu pe Gradea ? Vrei sa-ti dea nevasta afara din tvr ? Dupa ce te-ai chinuit atat sa o aduci ?
  Metalistule cu veverite la subtiori !!! Poate numai Enachescu te-a depasit *** !!!
 • @ Dragos Bocanaciu
  Toa'șu Boca, te-ai trezit din mahmureala profesională, geniule?! Firește că nu mă pot deconspira, fie și din simplul motiv că nu eu sunt important, nu eu apar în înregistrări, nu în mine își pun de ani buni speranțele sclavii din TVR. TU ești ală care contai, cel puțin în mintea mea, pentru mai binele tuturor. Eram un mare admirator de-al tău de ani buni, credeam că ai tupeu, că faci ceva de dragul plebei, că lupți, că te impui, neînfricatule! Eu și ăștia ca mine, votanții tăi, n-am ajuns la nivel de bezele și luguieli cu PDG-ii și cu ăia din CA, așa ca tine. Ai intrat în rândul lumii, evident. Perfid, ipocrit, jucător la 2-3 capete. Interesul personal a învins! Succesuri mai departe!
 • @Leo Mesii, esti un curajos care se ascunde in spatele unui pseudonim. Imi plac acesti neinfricati. Oricum, ar fi trebuit sa mai astepti citeva zile sa afli, de la noi din redactie ca am refuzat sa plec in Rusia din motive de sanatate. Si din aceleasi motive, acumulate in 6 ani de sindicalism inutil pentru intelectuali ca tine, ma gindesc sa renunt la sindicat. Oricum, curajul tau ma inspira. Eu nu am nici un motiv sa ma ascund. Baietii din Moldova au ascultat 20 de comentatori diferiti pina sa il aleaga pe cel mai bun. Pe tine te vede cineva? Si inca ceva... astept sa imi spui cine esti... asta daca ai cu adevarat singe in tine! :)
 • Cel mai de porc, pt ca tot se poarta expresia, mi se pare Dragos Bocanaciu. Sindicalist de profesie, mare luptator pt drepturie salariatilor, exilat chipurile pe la TVR Moldova (unde nu face nimic in afara de a comenta pt niste tv private de peste Prut), acest ratat in profesie e pe felie să comenteze Cupa Mondiala de Fotbal din Rusia. Auzindu-l pe inregistrari cum se gudura pe langa Gradea, te cuprinde sila. Apropo, numele pt Cupa Mondiala sunt, pe langa Boca-Boca, Olaianos, Hossu si Mihoc (penibilul pupincurist de la TVR Timisoara)
 • De Cornel Calotă că freacă menta se știe. Zace și el prin turn căscând ochii pe net, nu deranjează pe nimeni desi ar putea căra niste cabluri pe la șușele Marinei Almășan sau ale Iulianei Marciuc. La fel, de cameramani, tehnic, emisie - se știe că fac bara-bara transimsiie cu Bivolul, cu Ticu Alexe și cu Petre Năstase. Mișcarea e genială: privații sunt contractați pt diverse evenimente dar ei utilizează 90% colaboratori dintre angajații TVR.
 • Doina dragă, cu siguranță idolul tău Daddy te va ține în funcție. Îi e simplu să îți ceară orice în schimbul acestui favor pe care nu îl meriți. Dar cu onoarea cum rămâne? Cu spiritul pierdut de femeie? Cu gingasia pe care nu o ai? Cu sufletul care ți-e încărcat de mizerii?
  Știi, Doina, că toate mizeriile pe care Pătraru ți le-a scos pe nas nu te vor părăsi niciodată? Că nu te mai spală de propriile *** toată apa curată a lumii? Că imaginea ta e iremediabil făcută praf, oricâte procese ai intenta și ai inventa? E clar că destinul pe care l-ai păcălit și l-ai forțat toată viața ți-a întors-o cu vârf și îndesat. Era prea nedrept ca o țață necalificată, de o răutate maladivă, să nenorocească la infinit destine și să tot urce până la ceruri în demnități publice. Acum ai căzut de sus în hăul oprobiului public. Ți-ai făcut-o cu mâna ta, arătând cine ești de fapt.
 • DA CAMERAMANILOR UN SALARIU DECENT SI NU SE MAI DUC SA LUCREZE IN ALTA PARTE. EXEMPLU NUNTI SI ALTE TELEVIZIUNI SI POT SA SE ODIHNEASCA CA DOAR IN C.A. IL AVETI PE STOIAN C. DIRECTOR DE IMAGINE CARE FACEA MECIURI LA TICU ALE XE ,NU ARE GURA SĂ SPUNĂ ,CĂ L-A ALES OAMENII .
 • Ce va scandalizati atit ? inca nu ati realizat ca in functii cheie pt psd au fost numiti numai golani de doi bani fara stofa ?
 • Frumos vocabular are duamna, pare o femeie sanatoasa cand se duce sa faca treaba mare ca sef in TVR. Din cauza unor sefi din astia TVR-ul este in treba mare.

Trimite un comentariu