Skip to main content

G4Media: Domeniul Ştirbey din Buftea, cumpărat de o apropiată a familiei Voiculescu

 
Sursa foto: G4Media
Sursa foto: G4Media

Domeniul Ştirbey din Buftea de 24 de hectare a fost vândut pentru 8 milioane de euro unei apropiate a familiei Voiculescu, arată o investigaţie G4Media.

Publicitate

Tranzacţia a avut loc după ce statul nu şi-a exercitat dreptul de preemţiune.

Domeniul Ştirbey din oraşul Buftea a fost vândut de curând la licitaţie pentru suma de 8.050.000 euro + TVA, societăţii Dream Film Production Company, după ce firma care deţinea proprietatea, Bucharest Arena SA, a intrat în faliment.

Firma care a cumpărat domeniul Ştirbey este controlată de Dana Bugean, angajată ani buni în trustul Intact şi reprezentantul legal al PPUSL, mai scrie G4Media.

Aceasta a preluat de la surorile Camelia şi Corina Mirela (fiicele lui Dan Voiculescu) şi de la Grivco SA toate părţile sociale ale Dream Film Production Company SRL, la sfârşitul lui 2018.

De ce nu a cumpărat statul domeniul Ştirbey? A „spus“ că nu are bani, deşi lichidatorul a făcut demersurile necesare având în vedere încadrarea activului ca monument istoric.

Cine este Dana Bugean?

Potrivit profilului ei de Linkedin, Dana Bugean lucrează de aproape 20 de ani în publicaţii deţinute de grupul Intact. A fost editor la Felicia din 2005, iar după doi ani a trecut în PR, dar a rămas în trust. Din 2011 lucrează în vânzări, pe proiecte speciale în Intact Media Group, conform sursei citate.

Jurnaliştii G4Media au încercat să ia legătura cu Dana Bugean pentru declaraţii, însă nu au reuşit.

Ancheta completă pe G4Media.

Citeşte şiSăptămâna financiară şi Felicia renunţă la varianta pe hârtie şi rămân online

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @jk, este sezonul 5, nu sezonul 4 ca să știi.

    Finala Mireasa din sezonul 5 va fi pe 18 iulie: https://www.tvmania.ro/cand-se-termina-mireasa-sezonul-5-353851 și nu știm dacă Mireasa va avea un nou sezon sau nu.
  • jk jk
    Poate ca acolo vor mai filma si Povesti din familie.Destul de multe scene din serial sunt filmate in curtea si stodiurile proprii,sau mai fac inca o telenovela gen Adela
    @Soby de vreo 2...3 zile ruleaza promo-uri ca va incepe in curand Splash
  • Soby Soby
    Se anunță sezonul 4 de la Splash! Vedete la apă: https://www.tvmania.ro/splash-vedete-la-apa-sezonul-4-antena-1-362300

    Nu aberez! E chiar pe bune!
  • G5 G5
    @Ionut: pai orice articol din presa este alb sau negru: e despre cine ne place, spunem de bine si laudam, e despre cine nu ne place, il facem agresim si criticam
  • Ionut Ionut
    Hmmm tonul articolelor pare atat de...agresiv. de parcă l au cumparat ilegal :)) au facut oamenii o tranzactie. Acum sper sa l si foloseasca inteligent
  • Andrei Andrei
    Dream Film este compania de producție care face serialele Antenei 1, deci probabil o să-l folosească în scopul ăsta.

Trimite un comentariu

sus