Skip to main content

Săptămâna financiară şi Felicia renunţă la varianta pe hârtie şi rămân online

 

ACTUALIZARE 2: Redacţia Săptămâna Financiara nu mai lucrează, de azi, în sediul pe care l-a avut pana acum, iar angajaţii de până acum aşteaptă să se întâlnească cu noul administrator pentru a vedea ce se întâmplă în continuare, scrie Hotnews. Potrivit aceleiaşi surse, şefii de până acum ai SFin şi Fin.ro (fostul ziar Financiarul) nu vor mai lucra la aceste titluri

Publicitate

ACTUALIZARE 1: În ultimele săptămâni, potrivit informaţiilor HotNews, au avut loc negocieri intense, care nu au putut duce, însă, la continuarea apariţiei tipărite a Săptămânii Financiare. La Media Casa Press a fost numit un nou administrator, Cătălin Sandu.

Revistele Săptămâna financiară şi Felicia, editate de Intact nu vor mai apărea pe hârtie, ci numai pe online.

Oficialii Intact spun că “funcţionarea eminamente online” este “pentru o perioadă”, însă nu precizează vreo dată la care titlurile revin pe hârtie. Oricum, nu până la sfârşitul anului.

Detalii, în continuare:

Decizia vine la câteva săptămâni după ce angajaţii Săptămâna financiară au renunţat să dea testele de evaluare impuse de managementul companiei, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Angajaţii au fost puşi să aleagă dacă dau testul sau părăsesc compania.

Testele veneau ca o condiţie obligatorie, în contextul în care titlurile de print ale Intact (mai puţin Gazeta sporturilor) urmează să se integreze într-o nouă companie, Intact Publishing.

Cum motivează Intact trecerea titlurilor pe online?

"Considerând apartenenţa brand-urilor Săptămâna Financiară, Fin.ro Magazin şi Felicia la companii diferite, Săptămâna Financiară SRL, respectiv Media Casa Press, acestea vor funcţiona o perioadă eminamente online.

În timpul în care va avea loc lichidarea operaţională Media Casa Press şi eventuala fuziune ulterioară cu nou creata Intact Publishing, www.sfin.ro, www.fin.ro, www.revistafelicia.ro îşi vor consolida poziţia online printr-o investiţie semnificativă şi o echipă dedicată, care a contribuit la crearea titlurilor de succes amintite."

Numărul de astăzi, 21 noiembrie, al Săptămânii financiare este ultimul care apare pe hârtie în acest an, după cum anunţă chiar Intact.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • ionutzu ionutzu
  in loc de hartie igenica merg si ziarele lui Voiculescu , ca decat sa-l pupi pe voiculescu in fund mai bine te stergi cu el
 • Sorin Sorin
  Daca apar ambele publicatii financiare onlain, se vor concura una pe alta, sau cum?
 • mariana mariana
  Ne mutam online ... :) Vom ajunge sa traim online ...
 • alexandru alexandru
  Mi se pare normal sa se dea un test... Asa facem inca din clasa intai... Testele de reevaluare inlatura pe cei redusi d.p.d.v. profesional, iar pe cei cu potential ii ridica acolo unde le este locul... Este aberant sa spui ca ar fi nedrept... Plus de asta asa cere trendul...se poarta foarte mult revistele online si nu vad ce-i rau in asta.. Cati dintre voi cumparati revista si cati intrati pe net?
 • victor victor
  Ce bine ar fi sa treaca si Antenele de pe tv pe net, mai ales tonomatele gen gadea, badea si altii. Nu ar plange nimeni dupa ei, ca oricum audientele le-au luat-o de mult la vale.
 • Lucian Lucian
  Intactul incepe usor usor sa se dezintegreze...ziare si reviste dispar sau raman doar pe net, audientele Antenei 1 sunt pe duca (exemplu X-Factor)...la ce sa ne mai asteptam?
 • Laura Laura
  oare, de la ce ... :))))
 • Vunju Vunju
  Doar cei ce vor produce continut de calitate????? Sa fim seriosi, singurele ziare care o sa raman: Cancan, Click, Libertatea si Sport. Calitate frateeeeee. . .
 • uess uess
  cine sa mai cumpere ziare daca si pe net?
  le mai cumparau pensionarii dar acum prea scumpe pentru ei...in urmatorii ani nu cred ca va mai ramane vreun ziar pe hartie. ;)
 • cornel cornel
  cica mai nou la chioscuri se vand carti impreuna cu care primesti si ziare: Jurnalul National, Adevarul, etc
 • vali vali
  saptamana financiara am mai cumparat pentru cartile care erau distribuite miercurea cu ziarul, dar felicia... cred ca doar mircea badea o citea cind o prezenta in emisiunea lui, in gura presei...
 • ionutzu ionutzu
  un ziar de citit pe wc -intra Voiculescu in faliment, hihihi
 • Observator Observator
  "Titlurile de succes amintite" sunt de fapt niste publicatii gonflate, demodate, pe care nu le citea nimeni. D-aia si trec pe online, fratilor, ce nu e clar?! Saptamana Financiara era oribila si plina de articole la comanda, asa ca fostilor sefi - in frunte cu "celebra" Firea - ar trebui sa le fie RUSINE sa mai iasa pe strada!
 • Skaartz Skaartz
  Felicia este femininul de la... ?
 • Marius Marius
  Toata povestea e cusuta cu multa ata alba, asteptam adevarul despre aceste inchideri de la Intact :)

Trimite un comentariu

sus