Skip to main content

Vedete la meciuri! Dragoş Pătraru, comentator de fotbal la Prima TV. Pentru meciul FCSB cu Craiova lui Mutu

 
Vedete la meciuri! Dragoş Pătraru, comentator de fotbal la Prima TV. Pentru meciul FCSB cu Craiova lui Mutu

Dragoş Pătraru va fi pe postul de comentator al partidei FCSB- F.C.U Craiova, dată de Prima TV. De altfel, postul TV anunţă un nou concept pentru partidele de Liga I pe care le va difuza: în fiecare săptămână, o vedetă a staţiei va veni la comentare.

Publicitate

Partida dintre FCSB şi Craiova antrenată de Adrian Mutu este prima din această serie şi va fi difuzată sâmbătă, pe Prima TV, de la ora 20.00.

Postul va difuza, tot campionatul, cel mai tare meci al fiecărei etape, derby-uri dintre nume "de tradiţie", precu, CFR Cluj, Rapid, Farul sau UTA Arad.

Pătraru nu va comenta singur, ci alături de Bogdan Cosmescu.

Dragoş Pătraru, remarcat de Lucescu. În tribune

Dragoş Pătraru, despre legăturile lui cu sportul şi fotbalul:

“Am fost selecţionat prima dată de Mircea Lucescu, care m-a remarcat în tribunele Stadionului Petrolul, când aveam în jur de 10 ani. Îmi spărsesem capul în înghesuiala de acolo, eram plin de sânge şi nea Mircea a cerut să fiu trecut peste gard, în teren, să primesc îngrijiri medicale.

Apoi, am privit tot meciul stând lângă dânsul, spunându-i că Rodion Cămătaru, idolul meu, e cel mai mare fotbalist de pe planetă. Am încercat apoi şi eu cu fotbalul. Venind după patru ani de tenis de câmp, am reuşit să nu fiu selecţionat la Petrolul, la vârsta de 11 ani, pentru că n-am ţinut câte “duble” voia antrenorul, domnul Iuhasz.

Apoi, după doi ani de atletism şi alţi doi de karate (na, erau anii 90, toţi eram karate kid), am bifat câteva meciuri, unele pe fals, adică pe legitimaţia altui jucător, care nu mai venea la echipă, în liga a patra prahoveană de fotbal, unde când am văzut ce bătăi la propriu poţi să iei prin deplasări, am decis că e mai sigură treaba cu şcoala. Şi cu perspective mult mai bune."

Pătraru: "Practic, sunt jurnalist sportiv la bază"

Realizatorul Starea Naţiei a scris mult despre sport. De fapt, cu sportul a început.

Dragoş Pătraru:

"Practic, sunt jurnalist sportiv la bază, am fost angajat la terminarea liceului, în 1996, la ziarul Prahova, ca jurnalist sportiv. Nu împlinisem 18 ani.

Am avut emisiune de sport la radio Contact Ploieşti, intre 97 şi 2000, am făcut emisiune săptămânală de sport fără întrerupere la tv, din 99 pana în 2012, la Tele 7 ABC Ploieşti, Antena 1 Ploieşti, Alpha TV şi Prahova TV.

Am avut propria publicaţie sportivă, Fair Play de Prahova, între 2000 şi 2004. Am iniţiat, împreună cu suporterii Petrolului, în 2007, campania Petrolul e al nostru, care a dus la trecerea mărcii FC Petrolul în patrimoniul Primăriei.

Am scris sute de cronici de meciuri, fotbal, baschet, volei, handbal, am comentat alte sute de meciuri transmise la nivel local, la fel, din toate sporturile, de la liga a patra la meciuri de cupe europene de baschet, de volei. Na, jurnalist local, ca mulţi care bat ţara asta cu pasiune şi dragoste pentru sport, fără să-i ştie nimeni la Bucureşti.

Practic, la cum arată acum fotbalul românesc, e posibil să fiu supracalificat pentru postul de comentator, dat fiind că multe dintre meciurile de liga a patra la care am asistat ca jurnalist erau mult peste ce arată unii dintre aceşti băieţi care se cred fotbalişti, dar care pot fi puşi sub acuzare uşor pentru port ilegal de echipament sportiv.”

Citeşte şi: GRILA DE TOAMNĂ. Când revin show-urile Prima TV? Cârcotaşii, Dinescu, Cristi Brancu, Liga 1, Flash Monden cu Cove şi un serial cu foştii „Trăsniţi”

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Anuntul că ”postul va difuza, tot campionatul, cel mai tare meci al fiecărei etape, derby-uri dintre nume "de tradiţie", precum CFR Cluj, Rapid, Farul sau UTA Arad” este un bla, bla... Una la mana - meciurile pe care le vor difuza sambata aceasta si cea viitoare nu sunt ”cel mai tare meci al fiecărei etape” si nici nu programeza echipe de ”tradiție” precum CFR Cluj, Rapid, Farul sau UTA Arad.
  • Popa Popa
    Nici ca se putea un comentator mai potrivit pentru un meci intre doua clone
  • Adi Adi
    Deci, el prin ce spune face praf și pulbere produsul premium, asa cum o fi el, al postului care-i plătește salariul lui Patraru!! Dacă era la Pro, mâine avea cartela blocată si nu mai călca în viata lui pe acolo. Dar acolo sunt oameni zdraveni la cap si nu ajunge unul ca Patraru la ei.
  • ddd ddd
    nu au inventat nimic nou metoda a mai fost aplicată în Epoca de succes Prima TV când aveau meciuri din Divizia A sau din cupele europene când erau vedetele postului la comentariu împreună cu un jurnalist sportiv sau comentator cazul Șerban Huidu Mihai găinușă Deci se putea și mai bine

    problema Prima TV este că nu prea au vedete” pe cine vor aduce weekend de weekend
  • Constantin Constantin
    Citez din Pătraru: "Practic, la cum arată acum fotbalul românesc, e posibil să fiu supracalificat pentru postul de comentator". Concluzionez pe de o parte ca nu recomandă fotbalul romanesc, deci nici oamenilor sa se uite pe Prima Tv, iar pe de alta parte își umilește viitorul(ii) colegi de comentariu sugerând ca nu trebuie sa ai habar de fotbal ca să faci meseria asta. Super promovare.
  • Adi Adi
    Cineva la Prima are probleme la ,,mansardă,, Urmează Florin Călinescu? Cove? Hai ca reușiți sa bateți joc de voi înșivă!
  • Alex Alex
    Cum poți sa-l pui pe *** asta de patraru sa comenteze meciul?? Mi se pare penibil
  • jk jk
    Pacat ca Prima nu a inceput conceptul cu meciuri difuzate ale echipelor "de traditie" de mai devreme,macar de saptamana trecuta
  • geo geo
    Toată lumea se pricepe la fotbal și la politică...știți vorba...așa că nu trebuie să ne mire nimic. Nici măcat cifrele de audienta modeste pe care le va scoate partida comentata (și) de Pătraru.

Trimite un comentariu

sus