Skip to main content

Cristache: „Azi, Romania9 e suspendată”. În loc, TVR a pus o ediţie specială cu Mihai Rădulescu şi Marian Voicu

 
Cristache: „Azi, Romania9 e suspendată”. În loc, TVR a pus o ediţie specială cu Mihai Rădulescu şi Marian Voicu

Ediţie specială, în locul emisiunii lui Ionuţ Cristache. Emisiunea România9 nu va fi astăzi la TV, după cum a anunţat realizatorul în urmă cu puţin timp pe Facebook.

Publicitate

„Tocmai am fost anunţat că azi, emisiunea Romania9 e suspendată din motive editoriale care vizează o ediţie specială”, spune Cristache. 

Acesta a mai spus: „Ne vedem luni, de la 21.00, daca nu intervine alta schimbare in grila!”

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii TVR a spus că în această seară, de la ora 21:00, va fi programată ediţia specială Europa Azi, în contextul în care a început campania electorală pentu alegerile Parlamentare din Republica Moldova. 

Va fi un duplex Chişinău-Bucureşti, cu Mihai Rădulescu şi Marian Voicu. 

Postarea lui Ionuţ Cristache vine în contextul în care oricum emisiunea îşi consumă ultimele ediţii la ora 21:00. Va fi mutată de la ora 21.00. În noua grilă, Ionuţ Cristache va fi pe post între orele 17.00 şi 18.00, de luni până joi, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate în urmă cu câteva zile. 

După vestea mutării emisiunii, Cristache a declarat că „Schimbarea din grila mi-a fost comunicata joi de catre directorul interimar al TVR1, Eduard Darvariu”, după cum a spus pentru Paginademedia.ro. El mai notat că Dârvariu i-ar fi spus că mutarea s-a produs pentru că „aşa a vrut doamna” (n.r - Ramona Săseanu, noua sefă interimară TVR). 

Ulterior, oficialii TVR au explicat, tot pentru Paginademedia.ro, că „decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”. 


Citeşte şi: Ionuţ Cristache, mutat cu România 9. Emisiunea va fi la altă oră pe TVR


Citeşte şi: Ionuţ Cristache, după mutarea emisiunii: "Eu nu ştiu ce trebuie să fac la 17.00. Nu mi-a fost comunicat nimic despre acest tronson"


Citeşte şi: TVR, reacţie după ce a mutat la altă oră emisiunea lui Cristache. „Decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Traim o drama. O seara fara acest monument al presei, fara acest simbol al echidistantei si al verticalitatii jurnalistice, fara acest vajnic aparator al poporului si al breslei. O Doamne, ma simt traumatizat. Oare cate nedreptati va trebui sa mai suporte El, acest haiduc al tevereului, El cel mereu in lupta cu minciuna?! O Doamne, cum vom trai fara dezvaluirile domniei sale?!
  • Sufar. Pling. Oare cum voi trai pina luni fără Cristache?
  • O să-mi lipsească la fel de mult ca ciuma lui Caragea (nu știrista). Sa fim serioși, ditamai televiziunea națională nu găsea nimic mai bun de transmis zilnic in prime-time decât emisiunea lui Sărmăluță? Decădere mai mare nici nu poate exista!
  • Adevarul este ca alegerile parlamentare din Republica Moldova îi interesează pe români la fel de mult ca subiectele abordate în șuetele lui Cristache...audientele vor fi f. proaste si iar vor sari in sus Livia Pila et comp care vor spune ca de vina sunt Doina Gradea si acolitii acesteia !!!

Trimite un comentariu

sus