Skip to main content

Cristache: „Azi, Romania9 e suspendată”. În loc, TVR a pus o ediţie specială cu Mihai Rădulescu şi Marian Voicu

 
Cristache: „Azi, Romania9 e suspendată”. În loc, TVR a pus o ediţie specială cu Mihai Rădulescu şi Marian Voicu

Ediţie specială, în locul emisiunii lui Ionuţ Cristache. Emisiunea România9 nu va fi astăzi la TV, după cum a anunţat realizatorul în urmă cu puţin timp pe Facebook.

Publicitate

„Tocmai am fost anunţat că azi, emisiunea Romania9 e suspendată din motive editoriale care vizează o ediţie specială”, spune Cristache. 

Acesta a mai spus: „Ne vedem luni, de la 21.00, daca nu intervine alta schimbare in grila!”

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii TVR a spus că în această seară, de la ora 21:00, va fi programată ediţia specială Europa Azi, în contextul în care a început campania electorală pentu alegerile Parlamentare din Republica Moldova. 

Va fi un duplex Chişinău-Bucureşti, cu Mihai Rădulescu şi Marian Voicu. 

Postarea lui Ionuţ Cristache vine în contextul în care oricum emisiunea îşi consumă ultimele ediţii la ora 21:00. Va fi mutată de la ora 21.00. În noua grilă, Ionuţ Cristache va fi pe post între orele 17.00 şi 18.00, de luni până joi, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate în urmă cu câteva zile. 

După vestea mutării emisiunii, Cristache a declarat că „Schimbarea din grila mi-a fost comunicata joi de catre directorul interimar al TVR1, Eduard Darvariu”, după cum a spus pentru Paginademedia.ro. El mai notat că Dârvariu i-ar fi spus că mutarea s-a produs pentru că „aşa a vrut doamna” (n.r - Ramona Săseanu, noua sefă interimară TVR). 

Ulterior, oficialii TVR au explicat, tot pentru Paginademedia.ro, că „decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”. 


Citeşte şi: Ionuţ Cristache, mutat cu România 9. Emisiunea va fi la altă oră pe TVR


Citeşte şi: Ionuţ Cristache, după mutarea emisiunii: "Eu nu ştiu ce trebuie să fac la 17.00. Nu mi-a fost comunicat nimic despre acest tronson"


Citeşte şi: TVR, reacţie după ce a mutat la altă oră emisiunea lui Cristache. „Decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Paginademedia, puteti prezenta audienta acelei emisiuni care a inlocuit Romania9? De fapt, puteti prezenta o comparatie a tuturor editiilor Romania9 din "peroada" campionatului de fotbal cu aceste editii speciale?
  • DODO DODO
    ori ce este binevenit chiar numai publicitate
  • Olteanu Tudor Olteanu Tudor
    Era si normal la ce campanie facea PSD ului pe bani publici. Sa l ia inapoi la antena.
  • Velcan Mihai Velcan Mihai
    Doamne ajuta că am scăpat de *** lui Voiculescu. Un psd-ist înrăit care este plătit din bani publici. TVR trebuie să știe că trebuie să fie echidistantă pt că este plătită din banii tuturor nu de psd sau pnl.
  • Velcan Mihai Velcan Mihai
    Doamneeee, bine că am scăpat de *** lui Voiculescu, un psd-ist înrăit care nu are ce căuta într-o tv publică. TVR fiind o televiziune publică trebuie să învețe să fie echidistantă pt că este plătită din banii tuturor nu de psd sau pnl.
  • Dan Dan
    Cui... îi pasă de ,,Cristache" din titlu!? I-au mutat emisiunea? Pagubă-n ciuperci!
  • Ben Dover Ben Dover
    Marș la muncă, bot îmblănit!
    S-a răcit locul între bucyle lu Dom Profesor.
  • Jeana Buzduga Jeana Buzduga
    Asa e Geo, felicitari pentru opinia ta de mai sus.
  • Albu Lucia Albu Lucia
    Imi pierdusem speranta ca vom scapa de acest Cristache.Si din cauza lui (a modului in care facea jurnalism si a invitatilor la emisiune)am ajuns sa ocolesc TVR1.
  • Dorin Jan Dorin Jan
    Era un reporter cu mult tupeu tendențios, se cunoaște ca este format la T Antene unde sunt niște ziariști care spun numai neadevaruri(mincinoși!)! Cum sunt și cei de la RTV.
    TVR mai bine ar fixa în program săptămânal teatru TV. cu caracter permanent. Decât emisiunea respectiva unde creea numai ura în tara mai bine educație...!
  • JFK JFK
    @qwerty
    Ti se parea ca,Cristache e jurnalist?
    Sau esti chiar tu,Ionuț?
    :)))
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    De azi dimineață, de cind am aflat socata vestea ca nu îl voi revedea diseară pe Cristache, îmi smulg parul din cap . Sufăr, plâng, am febra, ma simt ca și abandonată. Cum vor trece zilele fără Cristache și fără Livia Șerban Iancu? Se poate Ramona Sasianu sa fii atât de crudă? E ca și cum i-ai lua scripcarului vioara și olteanului prazul!
  • qwerty qwerty
    incredibil cum prima decizie luata de duamna dupa instalarea in functie a fost sa-l opreasca pe cristache. chiar asa de mult il deranjeaza cristache pe ludovic orban?
  • Alexandru Ciornei Alexandru Ciornei
    Pentru Iuli.. te informez că există în fiecare săptămână o emisiune in limba română , difuzată pe M1 apoi preluată de DUNA TV. Legislația națională prevede ca TVR sa aibă un mix de emisiuni în limbile minorităților de aici. Ambele televiziuni sunt naționale, și cea din RO, și cea din HU.
  • Iuli Iuli
    Mă întreb: oare TVR-ul își mai revine din comă? Au milioane de euro primiți de la guvern din taxele românilor și se pare că nu vedem nimic nou care să aducă postul măcar în top5.
    Este o harababură totală!
    De ce pe TVR avem emisiuni maghiare? Cumva maghiarii au și ei la televiziunile publice emisiuni pentru români? Trăiești în ROMÂNIA, VORBEȘTI ROMÂNEȘTE sau măcar încerci.

    Dacă TVR nu își revine din coma, eu zic că ar trebui să i se scoată priza, că nu mai are rost să cheltuie euroii pentru 0,01 public

Trimite un comentariu

sus