Skip to main content

VIDEO. Elena Băsescu, angajată la Aleph News la începutul anului, a început să apară pe post. Cum arată un jurnal cu EBA

 
VIDEO. Elena Băsescu, angajată la Aleph News la începutul anului, a început să apară pe post. Cum arată un jurnal cu EBA

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, fost fotomodel, fost europarlamentar, în prezent jurnalist (editor) a început să apară şi pe „sticlă” la postul Aleph News.

Publicitate

Elena Băsescu s-a alăturat în urmă cu şase luni, în luna ianuarie, postului Aleph News, iar recent a început să relateze pentru televiziunea de ştiri fondată de Adrian Sârbu, pe subiecte diverse, din politică externă şi internă. 

Zilele trecute, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a vorbit într-un jurnal de ştiri despre implicaţiile pentru România ca urmare a deciziei preşedintelui rus Vladmir Putin de a rupe acordul privind transportul cerealelor din Ucraina pe Marea Neagră. 

În ştirile în care apare, Elena Băsescu a fost prezentată drept „editor Aleph News”.

Paginademedia.ro prezintă o scurtă captură cu intervenţia Elenei Băsescu:

Sursa capturii video: Aleph News

Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a fost europarlamentar între anii 2009 şi 2014. În 2020, a candidat - fără succes - la Camera Deputaţilor, din partea PMP. Ulterior, a fost angajată consilier parlamentar la Comisia de Afaceri Europene din Camera Deputaţilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus