Skip to main content

Un interviu TV schimbă listele USR. Fosta jurnalistă Elena Lasconi s-a retras de pe listele de la europarlamentare după un interviu la Prima TV

 
Un interviu TV schimbă listele USR. Fosta jurnalistă Elena Lasconi s-a retras de pe listele de la europarlamentare după un interviu la Prima TV

 

Publicitate

Fosta jurnalistă de la Pro TV, Elena Lasconi, s-a retras de pe lista candidaţilor la europarlamentare, unde ocupa prima poziţie, după declaraţiile pe care le-a făcut într-un interviu la Prima TV jurnalistului Sebastian Zachmann.

Elena Lasconi, în prezent primar al oraşului Câmpulung, a declarat la emisiunea Insider Politic că, din punctul ei de vedere, familia este formată dintre un bărbat şi o femeie. Întrebată dacă a participat la Referendumul pentru Familie, organizat de fostul lider PSD Liviu Dragnea, aceasta a spus că a participat şi că a votat „Da”.

Referendumul a fost organizat în anul 2018, pe când Elena Lasconi era jrunalistă la Pro TV. 

Declaraţiile Elenei Lasconi au produs vâlvă şi în interiorul USR, dar şi pe reţelele de socializare. Cel mai aprig critic al fostei jurnaliste a fost chiar fiica sa, Oana Lasconi, stabilită la Paris. 

Oana Lasconi:

„Sunt în şoc şi absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat DA la referendumul Coliţiei pentru Familie pentru a susţine aşa-zisa familie tradiţională. Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiică a ei. (...)

Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susţinut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva niciodată. (...)

Mă doare sufletul. Nu susţin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidenţiale, deşi ştiu că este favorita multora. (...)

Sufăr foarte mult şi nu-mi vine să cred. Consider că dacă eşti creştin şi crezi în legea iubirii +, ar trebui să lupţi pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să îşi aleagă calea şi să-şi poată forma o viaţă fericită şi liniştită”, afirmă fiica Elenei Lasconi, citată de News.ro.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus