Skip to main content

HotNews: Liberalii sunt instruiţi de partid să o atace pe jurnalista Emilia Şercan

 
Emilia Şercan - Foto: HotNews.ro
Emilia Şercan - Foto: HotNews.ro

Răzbunarea liberalilor. ​​Noile dezvăluiri ale Emiliei Şercan privind teza de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode, luate în vizor de liberali.

Publicitate

În punctajul PNL transmis liderilor de partid sub titlul de „mesaje-cheie” aceştia sunt instruiţi să-l laude pe Bode şi să o atace pe Emilia Şercan, decredibilizându-i demersul şi insistând că este vorba de „o vendetă politică”, iar jurnalista „nu poate fi bănuită de cele mai bune intenţii”, a dezvăluit publicaţia HotNews.ro.

Nu există dubiu că tot acest scandal este o vendetă politică împotriva ministrului Bode. Doamna Şercan a lansat nişte acuzaţii netemeinice, fără o minimă pregătire de specialitate în domeniul studiilor de securitate şi relaţiilor internaţionale sau în domeniul securităţii energetice.

Domnia sa poate fi orice, dar numai obiectivă nu. Prezumţia de imparţialitate pe care ar trebui să o aibă orice jurnalist pică în cazul de faţă, deoarece Emilia Şercan este autoarea unor plângeri împotriva ministrului Bode şi, clar, nu poate fi bănuită de cele mai bune intenţii”, scrie în punctajul trimis liderilor PNL, văzut de HotNews.ro.

După dezvăluirile HotNews, jurnalista Emilia Şercan a venit cu o reacţie pe paina personală de Facebook

„Nu trebuie să fii specialist în relaţii internaţionale, ca dr. Bode, ca să citeşti un text şi să constaţi că e identic cu un altul. Trebuie doar să ştii să citeşti, domnule dr. Bode!

Nu am acceptat şi nu voi acceptat nicio acţiune de intimidare, deşi în ultimul an a fost un tăvălug de atacuri la adresa mea.
Voi anunţa instituţiile media internaţionale şi instituţiile europene despre acest această nouă operaţiune, aşa cum am făcut şi în trecut.

Nu voi face niciun pas înapoi, băieţi! Niciunul!”, a scris jurnalista. 

 

Jurnalista Emilia Şercan a scris luni, în PressOne, că ministrul de Interne Lucian Bode a dat în judecată, pe 5 ianuarie, Comisia de Etică a Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB), într-o încercare disperată de a bloca emiterea unui previzibil verdict de plagiat referitor la teza sa de doctorat.

Postarea integrală a Emiliei Şercan, în continuare:

Un punctaj al PNL, pe care l-a obţinut jurnalista Clarice Dinu de la HotNews.ro, arată cum sunt instruiţi liberalii de către partid ca să mă atace după ce azi am scris, în exclusivitate, că plagiatorul Bode a dat în judecată UBB în încercarea disperată de a bloca un iminent verdict de plagiat.
 
Nu am avut nicio îndoială, în trecut, că au existat astfel de ordine politice pentru a fi atacată atunci când am scris despre tot felul de impostori căţăraţi în funcţii publice.
 
Nu am avut nicio îndoială, de-a lungul timpului, că multe dintre atacurile care m-au vizat în ultimii ani, şi au fost destule, venite de la tot felul de lighioane care se autointitulează ziarişti - în realitate spălători ai unor cadavre politice - au fost făcute la comanda impostorilor despre care am scris.
 
Mi-e greu să nu văd că există site-uri, care trăiesc din bani de la partide sau din şpăgi, care nu scriu niciun rând despre plagiatele impostorilor politici, dar publică „ştiri” de tipul „X o atacă pe Şercan”.
 
Nu am nicio îndoială că kompromatul pus la cale cu ajutorul unei probe scurse din Poliţia Română păstorită de dr. Bode, după ce am scris despre plagiatului lui dr. Ciucă, a fost un act deliberat în care sunt implicaţi mahări de la vârful statului. Doar că justiţia aflată sub comandă politică bate pasul în acest dosar de un an de zile.
 
De la kompromat, marionetele peneliste trec la acum la atacarea mea publică şi la decredibilizarea anchetei pe care am făcut-o în noiembrie, prin care am arătat că o cincime din teza lui dr. Bode e plagiată. Nu trebuie să fii specialist în relaţii internaţionale, ca dr. Bode, ca să citeşti un text şi să constaţi că e identic cu un altul. Trebuie doar să ştii să citeşti, domnule dr. Bode!
 
Nu am acceptat şi nu voi acceptat nicio acţiune de intimidare, deşi în ultimul an a fost un tăvălug de atacuri la adresa mea.
Voi anunţa instituţiile media internaţionale şi instituţiile europene despre acest această nouă operaţiune, aşa cum am făcut şi în trecut.
Nu voi face niciun pas înapoi, băieţi! Niciunul!
 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus