Skip to main content

Cine sunt Emily şi Majda, colegele Cosminei Păsărin la Vorbeşte Lumea, pe timpul verii

 
Emily Burghelea, Majda Aboulumosha şi Cosmina Păsărin sunt noile prezentatoare de la Vorbeste Lumea. Sursa foto: www.protv.ro
Emily Burghelea, Majda Aboulumosha şi Cosmina Păsărin sunt noile prezentatoare de la Vorbeste Lumea. Sursa foto: www.protv.ro

Schimbări în formula Vorbeşte Lumea. Adela Popescu, Bogdan şi Shurubel au intrat în vacanţă. De luni, emisiunea va fi prezentată de Emily Burghelea, Majda Aboulumosha şi Cosmina Păsărin.

Publicitate

Adela Popescu, Bogdan şi Shurubel au prezentat azi, 15 iulie, ultima ediţie Vorbeşte lumea la Pro TV.

Locul lor va fi luat de luni, 18 iulie, de trei vedete feminine, printre care este şi Cosmina Păsărin. Aceasta i-a mai ţinut locul Adelei Popescu în emisiune şi vara anului trecut, fiind colegă de prezentare cu Cove.

Acum, cine sunt Emily şi Majda, noile colege ale Cosminei?

Majda Aboulumosha, fostă concurentă la Survivor

Majda Aboulumosha a prezentat anul trecut emisiunea „Femeia Alege” de pe Pro 2 (actual Acasă TV). Deşi ar fi trebuit să dureze patru luni, din 20 septembrie 2021 până în ianuarie 2022, dating show-ul a fost scos din grilă mai devreme. Finala a fost difuzată pe 7 noiembrie 2021.

Show-ul cu Majda Aboulomosha se filma în Turcia şi a fost prima producţie proprie a Pro 2 din ultimii ani, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Citeşte şi: Dating show-ul „Femeia alege” iese din grila Pro 2. Ar fi trebuit să se termine anul viitor

Însă Majda Aboulumosha a intrat în atenţia publicului după ce a participat în al doilea sezon al show-ului Survivor, în primăvara 2021, difuzat la Kanal D.

De asemenea, Majda a mai prezentat la Kanal D şi o rubrică de gătit în cadrul jurnalului Kanal D de la ora 12:00.

În trecut, Majda Aboulumosha a participat şi la Ferma Vedetelor, show difuzat pe Pro TV şi a mai prezentat o emisiune la Antena Stars.

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct

Tânăra, pe numele ei Emiliana, are doar 23 de ani şi a fost asistentă în emisiunea Acces Direct. De altfel, aceasta şi-a dat demisia în direct după ce a avut un conflict cu Mirela Vaida în legătură cu „serialul Vulpiţa”.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi citi aici: Asistenta TV de la Acces Direct îşi dă demisia de onoare din cauza subiectului Vulpiţa. Mirela Vaida o acuză după că "a încălcat nişte reguli"...deontologice

Emily este din Constanţa, iar în 2018 s-a mutat în Bucureşti pentru a urma cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice.

Tânăra a participat şi emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, ajungând până în finala sezonului 3.

Tot în 2018 a vrut să devină asistentă la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, dar nu a fost aleasă. Un an mai târziu a devenit asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct. Dar pe 15 iunie 2020 şi-a dat demisia, în direct, fiind indignată de faptul că producătorii nu au făcut public că Viorel o agresează pe Veronica (Vulpiţa).

Anul trecut a născut o fetiţă şi s-a retras din televiziune, pe moment, dar tot a mai avut câteva apariţii pe TV, inclusiv la Teo Show.

Cosmina Păsărin, fostă vedetă Playboy

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută după emisiunea Vara ispitelor, un format local asemănător cu Temptation Island - Insula iubirii, produs la vremea respectivă de Mona Segall pentru Pro TV, la începutul anilor 2000.

Vedeta a prezentat şi emisiunea „Întâlnire la malul mării” pe TVR2, însă a fost dată afară din televiziunea publică în 2010, după ce au fost publicate în presă nişte fotografii cu tentă erotică, surprinse când aceasta dansa într-un club din Mamaia.

Cosmina Păsărin a mai participat în toamna anului 2017 şi la Fort Boyard, un reality-show cu vedete pe Pro TV, alături de George Vintilă, cu care a avut o relaţie mai bine de 10 ani. De asemenea, a participat în 2014 şi în emisiunea „Dansează printre stele“ de la Antena 1.

Citeşte şi: Vorbeşte Lumea intră în vacanţă. Cu cine prezintă Cosmina Păsărin emisiunea pe timpul verii

Citeşte şi: Cosmina Păsărin, în echipa Vorbeşte Lumea 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ADA ROSETTI ADA ROSETTI
    *** *** ***.
  • An An
    Majda este insuportabila ...cea mai rea alegere ever...toate proiectele in care a fost s-au incheiat prost...

Trimite un comentariu

sus