Skip to main content

Prima TV, emisiune nouă despre tehnologie. Prezentator: Claudiu Râpan, redactor-şef connect

 
Claudiu Râpan
Claudiu Râpan

Postul de televiziune Prima TV va introduce în grilă o nouă emisiune. Este vorba despre un format dedicat tehnologiei.

Publicitate

Noul format este intitulat connect şi va fi prezentat de Claudiu Râpan, jurnalist cu peste şapte ani de experienţă în presa de tehnologie şi este redactor-şef al publicaţiei connect (revistă de telecomunicaţii).

De asemenea, Claudiu Râpan a moderat timp de doi ani emisiuni pentru pasionaţii de tehnologie, în cadrul Adevărul Live, precum şi proiectul Doza de IT (TVR 1). 

Connect va debuta la Prima TV sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 11.30, şi în reluare duminica, de la 10.30.

Alături de realizatorii de la publicaţia connect, postul de televiziune va prezenta şi dezbate  noutăţile din domeniul IT, punând accentul pe smartphone-uri, laptopuri, wearables, periferice, aplicaţii şi jocuri.

Claudiu Râpan, redactor-şef revista connect şi prezentator al emisiunii connect de la Prima TV.:

„Mă bucur nespus că putem să scoatem din nou pe piaţă un produs născut din pasiunea noastră pentru tehnologie, unul în care toată echipa connect investeşte deja foarte multă ambiţie, dar şi resurse importante.

Ne dorim foarte mult să venim în faţa telespectatorilor cu un proiect fresh, adus la standardele lui 2023, pentru care avem parte de toată susţinerea Prima TV, televiziune care şi-a dorit o emisiune care să concureze de la egal la egal cu cele care sunt deja established de ani buni pe piaţa media.

Exact asta ne dorim şi noi să livrăm şi suntem convinşi că vom avea parte de o colaborare de succes”.

Producătorul noului proiect de la Prima TV este Iulian Machi, coordonator al trustului de presă care editează publicaţia connect, pe toate mediile sale de difuzare, print, online, acum şi TV, cu o experienţă de peste 13 ani în mediul IT&C.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus