Skip to main content

E Vis sau realitate. Un nou reality-show începe la TVR 1, cu fiul lui Cristian Ţopescu prezentator

 
E Vis sau realitate. Un nou reality-show începe la TVR 1, cu fiul lui Cristian Ţopescu prezentator

Se măreşte familia TVR. Fiul regretatului comentator sportiv Cristan Ţopescu şi al lui Christel Ungar Ţopescu, membru în Consiliul de Administraţie al TVR, are de azi emisiune la postul public. 

Publicitate

Este vorba despre reality show-ul „Vis sau realitate”, care debutează astăzi, 26 martie la TVR 1, în fiecare duminică, de la 16.30, avându-l în rol de prezentator pe Sebastian Felix Ţopescu (24 de ani). 

„De curând intrat în echipa TVR 1, dar familiarizat cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi”, anunţă TVR. 

Ideea foarmatului îi aparţine chiar realizatorului emisiunii.

„În timp ce scriam formatul emisiunii am avut un singur gând: îmi doresc sa creez un reality show complet uman, care să ofere un sentiment de siguranţă atât invitaţilor, cât şi telespectatorilor, iar ’ingredientul’ principal al emisiunii să fie autenticitatea”, subliniază el.

Sebastian Felix Ţopescu:

„Sunt foarte norocos cu familia în care m-am născut, de la care am învăţat foarte multe, în special despre lumea televiziunii, iar asta m-a ajutat să mă dezvolt şi să ajung în punctul în care sunt astăzi. Acum un an nu m-aş fi gândit că voi lucra în televiziune, totuşi sunt incredibil de fericit că am hotărât să-mi asum acest risc şi această provocare nouă. Mă simt ’ca peştele în apă’ – este cel mai bun mod în care aş putea descrie această experienţă”, mărturiseşte Sebastian.

Alexandra Stan, designer vestimentar pentru o zi, în primul episod „Vis sau realitate”

În prima ediţie „Vis sau realitate”, artista Alexandra Stan devine, pentru o zi, designer vestimentar, îndeplinindu-şi dorinţa din copilărie.

Ediţiile următoare ale reality show-ului de la TVR 1 ne vor dezvălui ce şi-ar fi dorit să devină personalităţi precum celebrul cardiolog cunoscut în mediul online ca „Dr. Cezar”, chef-ul Patrizia Paglieri, Andra Gogan, Fuego sau Marius Manole.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus