Skip to main content

Din online, la TV. Trei emisiuni de pe YouTube-ul Kanal D vor fi la noul post Kanal D2

 
Mihai Ghiţă
Mihai Ghiţă

Mutare. Din online, la TV. Trei emisiuni care erau difuzate pe canalul de YouTube TheXclusive, deţinut de grupul Kanal D, vor fi la noul post Kanal D2, care se va lansa pe 2 aprilie. Despre ce emisiuni e vorba? Când vor fi difuzate?

Publicitate

Emisiunile În oglindă, Duet cu Alexandra şi Detectorul de minciuni se vor muta din online, la TV, începând din 7 aprilie. Cele trei formate vin la Kanal D2 cu noi sezoane.

Cele trei emisiuni care vor fi la noul post:

Duet cu Alexandra este o emisiune cu interpreta Alexandra Ungureanu, ce va putea fi urmărită în fiecare vineri seară, de la ora 22.00.

Printre invitaţii care au fost la emisiune sunt: Alina Sorescu, Radu Ştefan Bănică, fiului lui Ştefan Bănică, Xonia, Adrian Enache, etc.

Bianca Drăguşanu vine cu Detectorul de minciuni, în fiecare zi de sâmbătă, de la 22.00. Sunt invitaţi din industria de entertainment şi influenceri. La emisiune au participat Zanni (fost concurent Chefi la cuţite şi Survivor).

Tot de la ora 22.00, dar duminica, Mihai Ghiţă prezintă emisiunea În oglindă. Show-ul conţine o serie de interviuri cu personalităţi din diverse domenii.

Invitaţi la emisiunea cu Mihai Ghiţă au fost Rona Hartner, Irina Petrea, Andreea Mantea, Oana Lis, Andreea Antonescu.

Mihai Ghiţă mai prezintă şi emisiunea de reportaje Asta-i România, de la Kanal D.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus