Skip to main content

1 Decembrie la Euronews. Transmisiune specială cu Vitalie Cojocari şi Alida Mocanu, de la Castelul Bran. Plus un documentar

 
Vitalie Cojocari în platoul Euronews
Vitalie Cojocari în platoul Euronews

Program special de Ziua Naţională la Euronews. Postul de televiziune a pregătit transmisiuni în direct de la parada militară de la Arcul de Triumf, reportaje, dar şi o ediţie specială a emisiunii „Vocile care contează”, moderată de Alida Mocanu şi Vitalie Cojocari, de la Castelul Bran.

Publicitate

Totodată, Euronews va aduce şi filmul documentar „Maria, Inima României” în regia lui Trevor Poots, cu actorul Marcel Iureş în postura de narator.

Prezentăm programul special pregătit de Euronews:

 
- Ziua va debuta prin transmisia în direct a paradei de 1 decembrie de la Arcul de Triumf precum şi cu intervenţii de la Alba Iulia, Constanţa, Iaşi, Cluj, pentru a vedea cum petrec românii şi ce tradiţii respectă în această zi specială.
 
- De asemenea, cei de acasă pot urmări imagini ale campaniei „Gustă România”, dar şi poveşti ale românilor care trăiesc departe de ţară.
 
- Programul va continua cu o ediţie specială a emisiunii „Vocile care contează”, moderată de Alida Mocanu şi Vitalie Cojocari de la Castelul Bran.
 
Alături de cei doi, în platou, se vor afla Adrian Pleşca (Artan) şi Răzvan Moldovan (Suedezu'), muzicieni, trupa Partizan, Sandra Ecobescu, preşedinta Fundaţiei Calea Victoriei, Lia Doru-Trandafir, CEO Castelul Bran, Adriana Sohodoleanu, antropolog culinar, Marinela Ardelean, expert în vinuri, ambasadorul vinului românesc, John Matthews, britanic stabilit la Bran de 25 de ani.
 
- Ziua se va încheia cu filmul documentar „Maria, Inima României” în regia lui Trevor Poots, cu actorul Marcel Iureş în postura de narator.
 
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus