Skip to main content

GALERIE FOTO. Euronews, imagini de la testele tehnice. Cum arată studioul şi grafica de post

 
Vitalie Cojocari, unul dintre jurnaliştii postului
Vitalie Cojocari, unul dintre jurnaliştii postului

FOTO. Televiziunea Euronews România, care urmează să se lanseze în România, este de mai multe zile în faza de teste tehnice. 

Publicitate

Un clip video s-a „scurs” deja pe YouTube, pe canalul TV Archive RO, iar în imagini se poate vedea cum arată studioul televiziunii de ştiri şi parte din grafică. În teste, apare jurnalistul Euronews Vitalie Cojocari, prezentând un program de ştiri, Euronews Acum.  

Menţionăm că Euronews nu a anunţat încă o dată pentru lansarea televiziunii de ştiri. 

GALERIE FOTO. Cum se vede emisia Euronews, aflată în faza de teste tehnice

CONTEXT. Pe data de 6 ianuarie 2021, Euronews a anunţat semnarea unui parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) pentru a lansa Euronews România, un nou canal de ştiri independent destinat unui public vorbitor de limba română. La data de 9 noiembrie, televiziunea primea licenţă de la CNA.

Euronews România va fi o televiziune naţională care va difuza ştiri şi va realiza producţii locale, naţionale, regionale şi internaţionale în limba română, în baza principiilor jurnalismului independent promovat de Euronews World.

În ultimii doi ani, Euronews a lansat alte patru proiecte afiliate de marcă în Georgia, Albania, Serbia şi Bulgaria.

Citeşte şi: 

Nume noi în echipa Euronews. Printre ei, Claudiu Popa şi Mirela Vaşadi, ex-Realitatea. Cum arată echipa ştirilor Euronews

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • După cum arată primele imagini din promo-ul de începe a știrilor aș spune că seamănă cu Știrile PRO TV mai vechi din ani trecuți când se arăta Bucureștiul înainte de a începe știrile ! Va fi ceva interesant dacă vor intra în topul audiențelor ținând cont că sunt o grămadă de canale de știri !
  • Eu sunt cel ce a postat video-ul, dar din pacate deja m-au prins cei de la Euronews si am primit Copyright Claim. Video-ul a fost sters automat. Apreciez foarte mult articolul vostru! :)

Trimite un comentariu

sus