Skip to main content

GALERIE FOTO. Euronews, imagini de la testele tehnice. Cum arată studioul şi grafica de post

 
Vitalie Cojocari, unul dintre jurnaliştii postului
Vitalie Cojocari, unul dintre jurnaliştii postului

FOTO. Televiziunea Euronews România, care urmează să se lanseze în România, este de mai multe zile în faza de teste tehnice. 

Publicitate

Un clip video s-a „scurs” deja pe YouTube, pe canalul TV Archive RO, iar în imagini se poate vedea cum arată studioul televiziunii de ştiri şi parte din grafică. În teste, apare jurnalistul Euronews Vitalie Cojocari, prezentând un program de ştiri, Euronews Acum.  

Menţionăm că Euronews nu a anunţat încă o dată pentru lansarea televiziunii de ştiri. 

GALERIE FOTO. Cum se vede emisia Euronews, aflată în faza de teste tehnice

CONTEXT. Pe data de 6 ianuarie 2021, Euronews a anunţat semnarea unui parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) pentru a lansa Euronews România, un nou canal de ştiri independent destinat unui public vorbitor de limba română. La data de 9 noiembrie, televiziunea primea licenţă de la CNA.

Euronews România va fi o televiziune naţională care va difuza ştiri şi va realiza producţii locale, naţionale, regionale şi internaţionale în limba română, în baza principiilor jurnalismului independent promovat de Euronews World.

În ultimii doi ani, Euronews a lansat alte patru proiecte afiliate de marcă în Georgia, Albania, Serbia şi Bulgaria.

Citeşte şi: 

Nume noi în echipa Euronews. Printre ei, Claudiu Popa şi Mirela Vaşadi, ex-Realitatea. Cum arată echipa ştirilor Euronews

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nimeni Nimeni
    Cum mai apare cate o televiziune, cum hop pe acolo si Cristian Coman, Robert Tatarus, Bebe Nicola etc. Insi care-si zic manageri din prima zi de presa, fara niciun material dat pe vreun post ever, care au pustiit campiile si au otravit fantanile peste tot pe unde au trecut. Concursurile? Ha, Ha, Ha, o gluma proasta ca sa-si aduca ei tovarasii imprastiati prin alte locuri.
  • Dan Dan
    @cnn. faptul ca le - a luat un an sa ajunga in faza de probe tehnice ar trebui sa fie un semnal de alarma pt Euronewsu-ul mare. fac angajari pt ca dau salarii mici iar unele posturi sunt vacantate a treia oara. In afara de vedete care probabil au negociat dupa alta grila, salariile oferite sunt mult sub medie, gen 4000 un jurnalist, 5-6000 de lei pt un producator cu experienta. Cu actuala formula de management nu cred ca au un viitor.
  • Cnn Cnn
    Știe cineva când o sa emită? Ca pana acum pare un loc unde se aduna oameni din alte televiziuni care primesc o funcție mai buna decât ce aveau unde erau. Și văd ca fac iar angajări. Și faza cu banii publici e interesantă. Exista un buget pe undeva? Sa știm dacă sint bugetari sau semibugetari
  • Gogu Gogu
    Wow, încă o televiziune de stat, cu angajați plătiți din bani publici, cum bine a remarcat cineva. Grafică de ProTV și absolut nicio legătură cu Euronews pe care îl știm cu toții, în afară de nume. O franciză deschisă din banii noștri, ai tuturor. Cu alte cuvinte, încă un loc călduț pentru o armata de tăietori de frunze la câini.
  • Euroman Euroman
    @Livero - Euronews Romania este o franciza si bugetul cheltuit, atat pentru investitia tehnica cat si alte cheltuieli OPEX, este asigurat de la bugetul de stat alocat UPB-ului. Angajatii Euronews Romania sunt angajati UPB, adica la stat, pe bani publici. Ce spui tu este vorba de compania mama din Franta, care in afara de nume n-are nicio legatura cu firma din Romania. Nu mai arunca fake-uri! Avem TVR pe bani publici, iar acum avem si Euronews Romania de bani publici. Euronews Romania nu a postat nimic si nici nu a pomenit vreodata ceva de condamnarea rectorului UPB Costoiu. Au trecut sub tacere aceasta stire, este cea mai clara dovada de "echidistanta editoriala"! Imi pare rau pentru Cristi Coman, dar se dovedeste ca a adoptat pozitia ghiocelului.
  • Villy Villy
    Euronews România, TVR Info, Prima News ( dacă se va lansa), mai trebuie și ProTV-ul sa-și facă un canal de știri. Deși a existat în online Voyo News/ ProTV News.
  • me me
    copy paste generic si grafica dupa cea avuta in trecut de pro tv ? wtf, atat puteti?
  • Livero Livero
    @Cristi: EURONEWS nu este finantat din bani publici si nu mai este finantat de UE (nici inainte nu era total finantat) Cauta sa vezi cine l-a cumparat, google este de ajutor.
  • Cristi Cristi
    @Andrei: cât timp mașinăria Bruxelles TV este construită și finanțată din bani publici, ai dreptul să postezi și de câte ori trag angajații apa, tot în teste și tot pe bani publici. Evident că atitudinea e cea tipică învârtelilor din bani publici: să nu se vadă, să nu se știe. Întrebare: „studiourile” studenților sunt la fel de moderne?
  • An An
    Intradevar, duce mult cu gandul la Pro - grafica... Inceputul e cel pe care il reprodusese la un moment dat si Romania Tv...grafica de la Romania te iubesc e foarte asemantoarea cu burtiera pe alb...buriera pe albastru seamna cu pachetul grafic din anii trecuti de la stirile Pro.....mie unul imi place cum arata in imagini, daca o sa aibe succes sigur se va investi mai mult, momentan pt lansare pare decent...e greu sa lupti cu multele posturi de stiri, sa nu uitam ca si Tvr revine cu postul de stiri, deci nu va fi usor sa se impuna ...
  • DUROS DUROS
    pai nu ar trebui grafica sa fie in ton cu cea mama ?
  • Andrei Andrei
    Sper că folosesc grafica asta făcută în paint doar în timpul testelor tehnice
  • margo margo
    sincer, daca nu scria EURONEWS, as fi crezut ca e vorba de stirile pro tv, cum scria si alt cititor. cadrele 1 și 12 sunt 100% copiate dupa pro, fix la fel, nu difera cu nimic. pana si fontul folosit la burtiere si culorile sunt de la protv. e ciudat, pentru ca euronews are o alta paleta de culori.
  • Andrei Andrei
    George, video-ul era chiar Nelistat (numai cine avea link-ul il putea vedea). Eu l-am postat doar pe un forum.
    Mi se pare corect, totusi. Sunt testele lor interne la care nu trebuia sa aiba absolut nimeni acces. Eu sunt mai "norocos". :)) Nu pot sa ma plang de faptul ca mi-au dat jos video-ul, ma asteptam la asta.
  • George George
    Andrei, te-ai făcut miliardar pentru că ai postat nişte teste tehnice? Nişte nesimţiţi. Treaba asta cu Copyright e, uneori exagerată, atâta timp cât e doar o pasiune fără aşteptări materiale sau scopuri ascunse. Televiziunea asta va deveni ceva dâmboviţean, ca orice alt brand media.

Trimite un comentariu

sus