Skip to main content

Jocurile Olimpice. Eurosport, peste 3.500 de ore de transmisiuni. Lansează şi canale dedicate evenimentului din Japonia

 
Foto: Eurosport
Foto: Eurosport

Jocurile Olimpice. Eurosport va avea peste 3.500 de ore de transmisiuni de la evenimentul care se va desfăşura în Tokyo, Japonia.

Publicitate

Principalele sporturi vor fi transmise pe Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosport 4K, iar restul disciplinelor pe noile canale temporare lansate, dar şi pe aplicaţia Eurosport Player.

În total se vor lansa nu mai puţin de şapte canale „pop-up”: Eurosport 3, Eurosport 4, Eurosport 5, Eurosport 6, Eurosport 7, Eurosport 8, Eurosport 9. Aceste canale vor difuza conţinut doar de la Jocurile Olimpice şi vor intra în grila Vodafone (fostul UPC).

Disciplinele unde sunt sportivii români se văd pe Eurosport 2

Dacă pe Eurosport 1 se vor difuza cele mai populare sporturi - atletism, înot, gimnastică, fotbal, tenis, scrimă sau handbal, pe Eurosport 2 se vor transmite disciplinele unde sunt angrenaţi sportivii români.

Echipa olimpică de fotbal masculin va începe competiţia joi, 22 iulie, la ora 14:00, în direct pe Eurosport 2, iar lotul antrenat de Mirel Rădoi va încerca să treacă de faza grupelor în faţa Honduras, Coreei de Sud şi Noii Zeelande.

Speranţele României la Tokyo 2020 sunt purtate şi în probe din gimnastică, canotaj, înot, scrimă sau tenis.

Înotătorul Robert Glinţă şi canotoarea Mădălina Bereş vor purta drapelul României la Ceremonia de Deschidere, în timp ce foşti medaliaţi precum Marian Drăgulescu, Ana Maria Popescu, Albert Saritov sau Larisa Iordache vor concura la Tokyo 2020 alături de alţi sportivi de marcă ai României precum Elizabeta Samara, Daniela Dodean, Mihaela Buzărnescu, David Popovici, Eduard Grosu sau Vlad Dascălu.

Ceremonia de deschidere se va difuza vineri, 23 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 1.

 

CITEŞTE ŞI: Jocurile Olimpice. TVR, 200 de ore de transmisiuni. Competiţia, integral pe Eurosport. Programul de pe postul public

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nelu Nelu
    Foarte interesant, Eurosport transmite 4K de la Tokio fără HLG. Se vede în sfârșit cum trebuie. Nu știu dacă va fi integral așa, dar oricum, Italia-Iran la volei a fost transmis în condiții foarte bune 4K standard.
  • Eurosportica Eurosportica
    Oricum, Pro TV sterge pe jos cu Antenuta Zero la orele alea.
  • Mile Mile
    La ce oră este e inutil puține prind ha

Trimite un comentariu

sus