Skip to main content

Jocurile Olimpice. TVR, 200 de ore de transmisiuni. Competiţia, integral pe Eurosport. Programul de pe postul public

 
Foto: TVR
Foto: TVR

Jocurile Olimpice. În această săptămână va debuta o nouă ediţie a Jocurilor Olimpice. Competiţia de la Tokyo se vede pe două posturi TV în România: TVR şi Eurosport.

Publicitate

Din 23 iulie până în 8 august 2021, Televiziunea Publică va avea un număr de 200 de ore de transmisiuni în direct sau înregistrate, în timp ce Eurosport va difuza integral competiţia atât pe cele două canale TV, cât şi pe aplicaţia Eurosport Player.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare transmisiunile TVR de la Jocurile Olimpice de la Tokyo:

Reprezentanţii TVR-ului anunţă că vor asigura transmisiuni de la aproximativ 30 de sporturi. Postul public va acoperi evenimentul din Japonia atât de la faţa locului, cât şi de la Bucureşti.

La Tokyo au fost trimişi: Emil Hossu-Longin, Monica Bucur, Dragoş Cojocaru, Cristian Mîndru, cărora li se alătură Alina Alexoi (COSR), un reporter/corespondent - Dorin Chioţea, trei cameramani, un producător şi un coordonator al echipei.

De la Bucureşti vor comenta:  Sorin Hobana, Marian Olaianos, Narcis Şelaru, Dragoş Bocanaciu, Bogdan Tomulică. Printre colaboratorii Redacţiei Sport pe durata JO se numără vicecampioana olimpică Roxana Scarlat, care va comenta probele de scrimă.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice va avea loc vineri, 23 iulie, ora 14:00, pe TVR 1. Alina Alexoi va comenta evenimentul.

Din 22 iulie va exista şi un program special - „Jurnal Olimpic” - în care se vor prezenta cele mai noi informaţii de la Jocurile Olimpice, dar şi rezumatele zilei. Jurnalul Olimpic va fi prezentat de  Eda Marcus, Tudor Furdui, Costin Deşliu şi Vlad Arhire.

Ce sporturi se dau pe TVR 1, TVR 2 şi TVR 3

Jocurile Olimpice vor fi date pe cele trei posturi ale postului: TVR 1, TVR 2 şi TVR 3.

Sporturile difuzate pe cele trei canale TV:

  • TVR 1: canotaj, atletism, înot, meciuri importante de fotbal, handbal şi baschet, tenis de masă, tir cu arcul, scrimă
  • TVR 2:  gimnastica, atletism şi handbal
  • TVR 3: volei, baschet, dar şi „alte discipline”

Competiţiile se vor desfăşura în nu mai puţin de 41 de locaţii, incluzând Japan National Stadium, Tokyo Stadium şi Yokohama Stadium. La Jocurile Olimpice Tokyo 2020, România este reprezentată de 101 sportivi, care concurează la 17 discipline sportive.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alkxz alkxz
    *** la Tokio?!
  • Publicitarul Publicitarul
    Orice și oricât s-ar spune despre el, în materie de reportaje (nu numai sportive!) există Dorin Chiotea și restul. Și mai mult decât atât acest om poate face orice în jurnalism și în tv. E unic. Cred ca si rubrica Tema Zilei ar arata f ok cu el. Felicitari sefilor din TVR ca au avut ideea sa il trimita la Tokio.
  • TTI TTI
    Felicitari celor de la TVR, o adevarata tv corecta. Excelente transmisiile tuturor de la jurnale și corespondențele life. Am vazut de la matinal si la telejurnal de seara cateva de la canotaj si de la tir. Iar Dorin Chiotea ne tine cu sufletul la gura inclusiv online. Excelent ca pe vremea cand era la TV Sport si ProSport.
  • B.A.M B.A.M
    Mulțumesc pentru informație, @claudiuu!!! Dar tot nu-mi retrag afirmația despre prostia din TVR, sunt prea multe lucruri acolo care trebuie lămurite...
  • Gascoigne Gascoigne
    Iarasi o sa auzim ''de la excelent in sus'' de la Tomulica :)
  • claudiuu claudiuu
    BAM Discovery Networks a cumparat drepturile de televizare pentru Jocuriile Olimpice de Iarna si de vara 2018-2024 pentru toata Europa mai putin Marea Britanie drepturile de difuzare au fost castigate de catre BBC iar Tvr difuzeaza optiunea free to air cumparata de la EuroSport
  • mile mile
    doar nu o sa fie dupa ora noastra ha
  • Gibson Gibson
    Din ce-am văzut în programul publicat de revista Newsweek, foarte multe competiții se desfășoară la ore inaccesibile romanilor și, în general, europenilor. Va fi complicat sa vedem toate momentele de medalie live în aceste condiții... sa speram ca vor fi pregătite posturile sa redifuzeze momentele importante pentru delegația noastră. Hai România!
  • Livia Pila Livia Pila
    Cu Choitea si scriitorul Emil Hossu TVR se va face iar de ras.
  • B.A.M B.A.M
    Nici măcar de Jocurile Olimpice nu le mai pasă/nu mai au bani (puțin probabil)/etc?!?!?!?!?
    Altfel nu înțeleg cum difuzează Eurosport o parte din competiție, în ciuda "tradiției" TVR de a transmite "cât mai integral posibil" Jocurile Olimpice! Doar puteau pune pauză grilelor plictisitoare și anoste cu acest eveniment și SĂ-ȘI CREASCĂ AUDIENȚA!!!!
    Ce trebuie să difuzeze neapărat în perioada asta TVR de nu se pot difuza cum trebuie Jocurile Olimpice? Tema Zilei?! #Romania9?! Fuego?! Mitică?! Un concert local pe TVR 3?! Chiar mă îngrijorează nivelul de prostie din televiziunea românească actuală, fie ea privată sau de stat!!!
    TRIST, FOARTE TRIST!!!
  • Marian Marian
    Prefer Eurosport muult mai atractivi si comentatori mai buni ,

Trimite un comentariu

sus