Skip to main content

Tenis, ciclism şi motorsport, pe final de august la Eurosport

 
Foto: hepta
Foto: hepta

După ce a difuzat Jocurile Olimpice de la Tokyo, Eurosport continuă seria transmisiunilor cu tenis, ciclism şi motorsport.

Publicitate

Pe 14 august a început La Vuelta, ultimul Mare Tur al sezonului din ciclism. Cursa din Spania se desfăşoară în aceste zile şi se va încheia pe 5 septembrie.

De asemenea, Eurosport 1 şi Eurosport 2 vor difuza US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Turneul din New York se va disputa între 30 august şi 12 septembrie.

În acest weekend, Eurosport 1 şi Eurosport 4K vor transmite cursa de 24 de ore de la Le Mans, unul dintre cele mai importante evenimente din motorsport. Cursa va începe sâmbătă, 21 august, de la ora 17:00 şi se va termina duminică, la aceeaşi oră.

Tot în weekend, Eurosport 1 va difuza şi etapa a 2-a din Premier League. Campionatul din Anglia se vede şi în acest an pe postul deţinut de Discovery. Detalii, AICI.

Scott Young, SVP Conţinut şi Producţie, Discovery Sports, a declarat: "După transmisia Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020, unde am captivat milioane de oameni din toata Europa cu conţinutul şi poveştile noastre, suntem pregătiţi să continuăm să oferim fanilor sportului şi mai multe transmisii live de la unele dintre cele mai mari evenimente din calendarul sportiv.

Avem unii dintre cei mai buni prezentatori, experţi şi comentatori din domeniul transmisiunilor sportive, care prefaţează fiecare eveniment împărtăşindu-şi cunoştinţele şi spunând poveştile care contează."

 

CITEŞTE ŞI:  Premier League se vede pe Eurosport. Plus emisiune cu Ion Alexandru şi Emanuel Terzian

CITEŞTE ŞI: INTERVIU. Şef Discovery: „România, pe lista pentru lansarea Discovery Plus”. Detalii despre Jocurile Olimpice în pandemie

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • JFK JFK
    Un articol de PR sa-si spele imaginea ca nu transmit maine(duminica),nici Manchester United nici Tottenham,preferand sa dea cursa de 24 de ore de la LeMans,pe 3 canale Eurosport Sd,Eurosport Hd si Eurosport 4k,asta ca sa vedem respectul fata de iubitorii fotbalului.

Trimite un comentariu

sus