Skip to main content

EXCLUSIV. Schimbare radicală la Cronica Cârcotaşilor după 20 de ani! Nu va mai fi miercurea

 
Cronica Cârcotaşilor, când era prezentată de Huidu, Ioana şi Dezbrăcatu
Cronica Cârcotaşilor, când era prezentată de Huidu, Ioana şi Dezbrăcatu

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Schimbare majoră la emisiunea Cronica Cârcotaşilor. După mai bine de 20 de ani, Cronica nu va mai fi pe Prima TV miercuri seară. În ce zi va fi difuzată, de la ce oră, cu ce prezentatori şi când ia startul noul sezon, în continuare.

Publicitate

1. Ziua de difuzare

Cronica Cârcotaşilor a fost difuzată din anul 2000 de la ora 20.00, în fiecare miercuri seară. Ziua tradiţională a emisiunii se schimbă: va fi vinerea, tot de la ora 20.00, în poate cea mai disputată zi a săptămânii.

Vineri seara, Pro TV va avea pe post Superstar (una dintre "locomotivele" staţiei în acest sezon), iar Antena 1 programează X Factor.

De ce această mutare? Contactat de Paginademedia.ro, Şerban Huidu a explicat:

"A fost decisia postului, noi o respectăm şi vom face emisiunea", a punctat pentru Paginademedia.ro Şerban Huidu, fondator şi producător Cronica Cârcotaşilor.

2. Cine prezintă?

În această primăvară, Şerban Huidu a anunţat că iese de la prezentarea emisiunii şi rămâne - cum a fost în toţi cei 20 de ani - producător al show-ului de satiră.

Prezentatorii Cronica Cârcotaşilor din noul sezon (cel cu numărul 44) vor fi Codruţ Kegeş - Dezbrăcatu' şi Ioana Petric.

3. Când începe?

Prima emisiune Cronica Cârcotaşilor din toamna lui 2021 va fi vineri, 17 septembrie, de la ora 20.00.

4. Cum va fi show-ul?

"Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate", a declarat Huidu pentru Paginademedia.ro.

Parodiile vor avea un loc important. "Vor fi parodiate mai multe emisiuni, iar parodia - aşa cum avem, de exemplu, Denise Pilafai - va fi folosită în continuare în emisiune", a spus Huidu.

"Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm. Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele", a continuat Şerban Huidu.

O nouă bebeluşă intră în scenă.

"Una dintre bebeluşele noastre naşte, aşa că vom avea un nouă", spune Huidu.

De ce nu mai prezintă Huidu Cronica Cârcotaşilor? A explicat într-un interviu VIDEO pentru Paginademedia.ro, aici

Cronica Cârcotaşilor, 43 de sezoane pe Prima TV

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe TV la Prima TV, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la pupitrul emisiunii. Show-ul a funcţionat în această formulă până în 2020-2011. Şerbani Huidu a suferit un accident la schi, la finalul lui 2010. În primăvara lui 2011, în locul lui Huidu, alături de Mihai Găinuşă, a intrat Oana Ioniţă.

Huidu s-a întors apoi la prezententarea emisiunii. În toamna lui 2011, după ce a fost implicat într-un accident auto, Şerban Huidu a ieşit de pe post, dar a rămas producător al Cronicii. Noua formulă de prezentare: Mihai Găinuşă - Codruţ Kegheş, "Dezbrăcatu".

În 2014, Mihai Găinuşă a plecat de la Cronica Cărcotaşilor. În următorul sezon, Şerban Huidu a revenit la prezentare (după patru ani şi jumătate), alături de Kegheş şi de Ioana Petric. Timp de doi ani a făcut parte din emisiune şi actorul Alex Bogdan (2014-2016).

Un sezon a fost la prezentare Cristi Hrubaru, cu Ioana Petric.

CITEŞTE ŞI: Şerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotaşilor, dar va rămâne în echipă. Ce rol va avea?

CITEŞTE ŞI: VIDEO. De ce nu mai prezintă Huidu Cronica Cârcotaşilor? "Dacă m-aş retrage cu totul, proiectul n-ar mai exista"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petre Elena Daniela Petre Elena Daniela
    Cu Huidu ca prezentator ,acum,nu mai este ce a fost. Unde este Găinușă,unde este Ioana?
  • didi didi
    huidu seamana din ce in ce mai mult cu viorel lis si se indreapta cu pasi repezi spre unchiul fester...
  • Villy Villy
    Mai mult sport va fi la Prima. Logic doar trustul e gigant.
  • Villy Villy
    Va fi mai mult sport la Prima. (UCL, natonala Romaniei). Doar trustul e gigant.
  • ddd ddd
    Clever media pentru Prima tv până acum au făcut în mare parte doar promisiuni și prea puține lucruri concrete exceptând una două emisiuni da care nu ridică postul nefiind în Prime time în afară de HD prima sub Clever nu are nici un lucru nou semnificativ dau în continuare același filme vechi aceleași filme din perioada de insolvență Trăsniții au dispărut nu a apărut nimic în loc Ba chiar Trăsniții sunt re difuzați până acum clever nu știu la ce îi folosește și la ce folosește brandul prima pentru ei

    Măcar dacă încercau să revitalizeze câteva formate vechi ale prima nu mai zic De ce va formate noi și de forță în Prime time că deja pare greu de realizat și nu știu dacă zvonurile cu Florin Călinescu sunt reale și dacă va funcționa
  • Mile Mile
    Bravo cea mai longeviva emisiune

Trimite un comentariu

sus