Skip to main content

Şerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotaşilor, dar va rămâne în echipă. Ce rol va avea?

 
Foto: B1 TV
Foto: B1 TV

Şerban Huidu a decis să nu mai prezinte Cronica Cârcotaşilor din toamnă. Huidu, care se ocupa de emisiunea de satiră încă din primul sezon (2001), va avea un nou rol din următorul sezon.

Publicitate

Huidu se va ocupa de partea de creaţie a emisiunii începând din septembrie, anunţă Prima TV.

Ce spune Şerban Huidu:

„Pentru toamnă am decis să fac un pas un spate. Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran.

Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. Cronica Cârcotaşilor este mai mult decât copilul meu de suflet.

Mă întorc acolo de unde am început, la creaţie. La debut am vrut sa scriu doar textele, dar, fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era înţeles de nimeni, am decis să vin în faţa camerei şi să fac si pe prezentatorul.

Apoi, în 2015, când am revenit la prezentarea emisiunii, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. Jumătate din echipa plecase şi soluţiile de înlocuire nu funcţionau corespunzător.

Astăzi, situaţia este cu totul alta. Am pregătit o echipă de nota 10 în care am toată încrederea. Iar eu voi fi tot timpul parte din echipă”, mai spune Şerban Huidu.

Echipa Cronicii Cârcotaşilor va reveni pe platourile de filmare pe 1 septembrie cu „noi surprize”, anunţă reprezentanţii Prima TV. În echipă va fi şi o altă „bebeluşă”, fiindcă Cristina va naşte.

“Revenim pe 1 septembrie pe platourile de filmare. Cu o bebeluşă nouă. Cristina va naşte în septembrie şi trebuie cineva să îi ia locul. Şi nu e singura surpriză”, a mai spus Şerban Huidu.

Sezonul cu numărul 43 a început pe 2 februarie şi s-a încheiat în mai, fiind cel mai lung din istoria producţiei. Alături de Huidu, emisiunea era prezentată de Dezbrăcatu' (Codruţ Kegheş) şi Ioana Petric.

ISTORIE. Cronica Cârcotaşilor a debutat pe TV la Prima TV, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la pupitrul emisiunii. Show-ul a funcţionat în această formulă până în 2020-2011. Şerbani Huidu a suferit un accident la schi, la finalul lui 2010. În primăvara lui 2011, în locul lui Huidu, alături de Mihai Găinuşă, a intrat Oana Ioniţă.

Huidu s-a întors apoi la prezententarea emisiunii. În toamna lui 2011, după ce a fost implicat într-un accident auto, Şerban Huidu a ieşit de pe post, dar a rămas producător al Cronicii. Noua formulă de prezentare: Mihai Găinuşă - Codruţ Kegheş, "Dezbrăcatu".

În 2014, Mihai Găinuşă a plecat de la Cronica Cărcotaşilor. În următorul sezon, Şerban Huidu a revenit la prezentare, alături de Kegheş şi de Ioana Petric. Timp de doi ani a făcut parte din emisiune şi actorul Alex Bogdan (2014-2016).

 


CITEŞTE ŞI: Şerban Huidu revine de azi ca prezentator al Cronicii Cârcotaşilor după o absenţă de patru ani. Cu cine se bate emisiunea


CITEŞTE ŞI: Codruţ Kegheş redevine Dezbrăcatu şi se întoarce la Cronica Cârcotaşilor


CITEŞTE ŞI: „Cronica Cârcotaşilor” revine astăzi la Prima TV cu noi prezentatori


CITEŞTE ŞI: RUPTURĂ PE TV. Cârcotaşii se despart: Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu pleacă de la emisiunea TV produsă de Şerban Huidu. Interviu exclusiv cu Mişu Găinuşă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • erdei erdei
  după ce a condus ca un maniac, a omorât 3 oameni în accidentul pe care l-a provocat.mai ai curajul draga huidule sa conduci ,emisiunea???????
 • un privitor un privitor
  Huidule. Lumea te-a iertat, dar nu a uitat. Nu poti sa apati la teve si sa razi in fata oamenilor. Sincer!
  O fi copilul tau de suflet, dar ai ingropat cronica. Daca ai fi ramas in spate ar fi fost mai bine. Dar deh. Trebuie sa apari la teveu.
 • Titi Titi
  Nu sunt în măsură sa critic, dar trebuia sa rămână în umbra, iar emisiunea trebuie reinventata, se pare ca fără Găinușă nu prea are farmec de ce nu-l aduc pe Cesar Oana ar face echipa buna cu Dezbrăcatu !?
 • Didi Didi
  @serban huidu
  Daca erai tu in loganul ala si iti venea unu pe contrasens nu cred ca mai deschideai acum gura. Cum de fapt nu o deschid nici cei din logan... Sa omori oameni in timp ce depasesti coloana in curba ar trebui sa fie crima cu premeditare. Nu cred ca mai exista in lume om care sa mai apara pe sticla si sa faca pe lupul moralist dupa asa ceva.
 • Didi Didi
  Dupa 2014, odata cu plecarea lui gainusa, s-a dus si cronica
 • Cronica criminalilor Cronica criminalilor
  @Șerban "locul nepotrivit la momentul nepotrivit"
  "Dacă îți cade un copac peste mașină în timp ce conduci, e vina copacului?"

  Tu vorbești serios? Un accident provocat când șoferul unui Mercedes Clasa M depășește toată coloana pe ulița numită DN1 și face praf un Logan poate fi trecut cu vederea cu așa ușurință? Huidu n-a avut o zgârietură, cei 3 ocupanți ai Loganului sunt demult oale și ulcele și tu ai tupeul să treci în derizoriu ceva ce ar fi trebuit încadrat la omor calificat? În tancul lui, ăsta știa că nu riscă nimic și-l durea undeva de ce se întâmplă cu restul lumii. Tot ce știa el e că e sub rangul lui să aștepte în coloană cu prostimea și că trebuie să ajungă ACUM la destinație.
 • Mihai Mihai
  @ Huidu :

  Salut Serban, daca chiar esti tu. In opinia mea ar fi trebuit mai demult sa faci acest pas. Tu esti responsabil pentru uciderea din culpa a trei persoane. Nimic din ce ai incercat de atunci nu a sters din mentalitatea colectiva acest lucru . Ar fi fost mult mai responsabil si decent sa te ocupi de emisiune din spatele camerelor . Tin minte ca ai stat putin intr-un con de umbra si ai reaparut intr-o emisiune radio facand misto de cat de grasa este Oana Roman. Te-ai intors la a face o emisiune de hahaiala avand moartea a trei oameni pe constiinta. ***Emisiunea trebuia sa se termine de mult timp. M-am uitat din curiozitate acum ceva timp si am avut senzatia ca m-am reintors in anii 2000. Probabil ca tipa aia cu care faci tu emisinea impreuna cu Dezbracatu este *** Are zero carisma si totul pare fortat si artificial. Tot ce are un inceput are un sfarsit.
 • Huidu Huidu
  comentariu meu nuu ar trebui sa jigneasca pe nimeni? asa cum o face Cronica Criminalilor? da e un user cu numele asta. si a fost publicat. si verifica la nume ca mi se pare ca e un nr de telefon
 • Gascoigne Gascoigne
  Vestea cu adevarat proasta e ca ramane Petric. Cu adevarat proasta, vestea!
 • Șerban Șerban
  @Cronica... Poate pentru că majoritatea oamenilor cu mai mult de 2 neuroni și-au dat seama că nici lui, nici altora nu le face bine să amintească de o faptă care se rezumă la ideea de "locul nepotrivit la momentul nepotrivit". Dacă îți cade un copac peste mașină în timp ce conduci, e vina copacului?
 • Sabina Sabina
  Sper să rămână Cabral să fie implicat în alte proiecte la Pro dacă nu va mai fi Ce spun românii .
 • Cronica criminalilor Cronica criminalilor
  Într-un final, una dintre cele mai sinistre figuri publice din țara asta face ce ar fi trebuit să aibă bunul simț să facă încă de la momentul când, după ce a condus ca un maniac, a omorât 3 oameni în accidentul pe care l-a provocat. Vi-i imaginați pe Jay Leno sau pe Jon Stewart - păstrând proporțiile, desigur - că ar mai fi avut tupeul să se întoarcă la hăhăiala televizată după o asemenea crimă, chiar dacă provocată de prostie, nu intenționat? E, în Land of Choice s-a găsit unul suficient de ticălos încât s-o facă, iar opinia publică l-a iertat repede. Și a uitat la fel de repede.
 • Germanul Germanul
  Era și timpul! Oricum lumea s-a saturat de cronica cârcotașilor de mai bine 10 ani, cum a scăzut audiența și la romanii au talent! Prima tv trebuie sa vina cu ceva nou in locul acestei emisiuni ca degeaba o reinventează ca nu au șansă!

  Postacule cap de guma ? Nu cumva esti Razvan Putina R zis si Mile mile ?
  Zici ca Talentele au scazut ? Pai si Bucatarii Zero, Umor Sec, Cunoscutii Pensionari, nu zici asta postacule ?
 • Gabi Gabi
  Eu am urmărit-o încă de la începuturi și îmi pare bine că merge mai departe, indiferent de formulă. Pe lângă faptul că prin intermediul ei aflu ce se petrece în peisajul media, mă binedispune, chiar dacă trebuie să recunosc că nivelul a scăzut de la plecarea lui Găinușă, umorul inteligent fiind înlocuit cu vulgarități, care chiar dacă sunt momente preluate de la celelalte televiziuni, faptul că sunt date în buclă obsesiv denotă că și le însușesc și ei, oricât ar fi Cronica despre satiră și pamflet. Succes lui Șerban în noul rol dar și echipei, fiindcă sunt oameni talentați.
 • July July
  @Andreas, ne poti arata postarea de pe facebook unde zice chestia asta despre Ce spun romanii, te rog?

Trimite un comentariu

sus