Skip to main content

FOTO. Show-ul matrimonial de la Pro TV şi-a aflat cei patru „experţi”. Cine sunt cei care le vor găsi concurenţilor jumătatea?

 
Oana Nicolau
Oana Nicolau

Pro TV anunţă cei patru „experţi” din show-ul matrimonial „Căsătoriţi pe nevăzute”. Un psihoterapeut, un psihosexolog, un genetician şi un expert în relaţii sunt cei patru specialişti care le vor găsi concurenţilor jumătatea. 

Publicitate

Aceştia sunt Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relaţii şi Victor Toriani – psihoterapeut. 

Formatul emisiunii presupune ca participanţii din show să fie „potriviţi”, cu ajutorul celor patru experţi, pe baza unor testări ştiinţifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă, şi pe care o vor cunoaşte abia în faţa ofiţerului stării civile.

Momentan nu se cunoaşte data de lansare a show-ului, însă oficialii Pro TV anunţă că emisiunea „vine în curând”.

FOTO - Cei patru experţi din show-ul Căsătoriţi pe nevăzute

  • Mircea Iliescu
  • Oana Nicolau
  • Taher Sonu
  • Victor Toriani

Detalii despre cei patru experţi din show-ul Căsătoriţi pe nevăzute:

Oana Nicolau este psihosexolog şi psihoterapeut de cuplu, soţie şi mama a trei băieţi. Formează un cuplu cu soţul ei de 29 de ani.

„Cei mai mulţi oameni se ghidează după chimie, atunci când îşi caută un partener. Mă bucur că putem să demonstrăm că ceea ce contează pentru o relaţie cu adevărat sănătoasă este compatibilitatea. Prin testele, evaluările şi întâlnirile pe care le facem, vom avea o imagine clară asupra fiecărui participant şi vom reuşi să găsim acele compatibilităţi care ne indică formarea unor cupluri de succes.

Căsătoriţi pe nevăzute este o emisiune educativă. Telespectatorii vor avea oportunitatea să afle informaţii utile despre relaţia de cuplu. Vor învăţa cum să gestioneze anumite situaţii dificile care apar, inevitabil, într-un cuplu. Nu este doar despre concurenţi, este despre fiecare persoană care urmăreşte această emisiune. Ne vom regăsi cu toţii în poveştile cuplurilor pe care le vom vedea”, a spus Oana Nicolau.

Mircea Iliescu este doctor în genetică şi evoluţie umană (Universitatea Cambridge, Marea Britanie). În prezent, predă cursuri de evoluţie şi genetică la Institute of Continuing Education din cadrul Universităţii Cambridge. 

„Mă văd în această emisiune ca exact ceea ce sunt în viaţa de zi cu zi: geneticianul, omul de ştiinţă, care va aduce în casele oamenilor ideea că genetica ne poate oferi răspunsuri neaşteptate, dar fascinante în acelaşi timp, despre noi ca oameni frumoşi şi diferiţi.

Participanţii la această emisiune vor fi supuşi unui test ADN prelucrat de o companie americană, iar eu voi contribui la descifrarea rezultatelor pentru a înţelege în ce măsură ele ne pot informa despre compatibilităţile biologice între potenţialele cupluri care se vor forma în cadrul acestei emisiuni.

În plus, participanţii vor trece şi printr-un test de atracţie pe baza simţului olfactiv, care ar putea aduce date interesante despre preferinţele lor pentru un partener sau altul. Toate aceste informaţii vor oferi astfel o perspectivă inedită asupra matchmakingului, alături de concluziile colegilor mei”, a spus Mircea Iliescu, genetician.

Psiholog, expert în relaţii, autorul celei mai citite cărţi de seducţie din România, de peste 10 ani, Taher Sonu îi ajută pe oameni să înveţe cum să atragă şi să păstreze un partener de cuplu:

„Rolul meu în emisiunea Căsătoriţi pe nevăzute este să pun sarea şi piperul în relaţiile ce vor urma să se formeze, pentru că atracţia dintre doi oameni este extraordinar de importantă, în special la început. Iar asta este specialitatea mea”.

Victor Toriani este psihoterapeut şi psiholog clinician, fondatorul Asociaţiei Psihologice Române Toriani, iar în ultimii ani a proiectat şi construit programe psihologice care sprijină atât companiile, cât şi persoanele fizice în eforturile lor de a realiza un echilibru între dezvoltarea individuală, viaţa personală şi cea profesională.

„În calitate de psihoterapeut centrat pe terapie individuală şi psiholog clinician, în scopul formării profilurilor psihologice, am aplicat două teste de personalitate, un chestionar despre tulburările de personalitate, o scală de evaluare a stresului, un chestionar despre tipologii de comportament şi teste de inteligenţă cognitivă şi emoţională”, menţionează acesta. 


Citeşte şi: Pro TV anunţă un show de dating. Încep înscrierile


Citeşte şi: Pro TV, detalii despre noul show de dating. Cum se numeşte şi ce format are


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Camelia
    Cei ce cred că știința poate stabili compatibilitati, îmi aduc aminte de un documentar despre n a z i.
  • B.A.M B.A.M
    E o emisiune bună de amenzi din câte se pare...
    P.S. De ce din 4 comentarii (5 cu al meu) apar doar 2?
  • Marian Marian
    Sabina , va performa la 12 noaptea
  • Sabina Sabina
    Cred ca aceasta emisiune va fi in prime-time ,dar nu cred ca va performa .

Trimite un comentariu

sus