Skip to main content

Facebook ar putea să-şi schimbe numele. Informaţia a apărut în presa străină

 
Foto: hepta
Foto: hepta

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ar dori să schimbe numele companiei. Informaţia a fost furnizată de mai multe publicaţii din lume. 

Publicitate

Potrivit The Verge, Zuckerberg va vorbi despre schimbarea de nume la conferinţa anuală a companiei - „Connect” - care va avea loc pe 28 octombrie.

Despre subiect au scris şi publicaţii ca Reuters sau The Guardian

Rebranding-ul Facebook ar urma să aibă loc datorită ambiţiilor lui Mark Zuckerberg de a duce Facebook la un alt nivel. Zuckerberg a pus accent în ultima vreme pe conceptul „metavers”.

Ce înseamnă „metavers”? Potrivit The Verge, „metavers” desemnează un univers virtual, în care oamenii se pot folosi de imaginaţia lor pentru a depăşi limitele lumii reale. De asemenea, în acest univers virtual oamenii se pot transforma şi pot interacţiona aşa cum vor.

Peste 100.000 de angajaţi ai Facebook lucrează la produse hardware, care în viitor ar pune bazele acestui univers „metavers”.

Momentan, noul nume al Facebook nu se cunoaşte.

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    ar fi o mare prostie. facebook este un nume arhicunoscut, stii exact despre ce e vorba, nu trebuie sa explici, are si propriul acronim, adresa de web e la fel etc.

    schimbarea numelui unui astfel de gigant e o pierdere de vreme si de bani si de audienta. va trebui sa explici ca patrunjel e fostul facebook, va trebui sa schimbi adresa web in veveve patrunjel punct com etc etc etc. DE CE SA FACI ASA CEVA?

Trimite un comentariu

sus