Skip to main content

VIDEO. Tehnologia, dusă la un alt nivel! Facebook introduce conferinţele VR pe platforma sa

 
VIDEO. Tehnologia, dusă la un alt nivel! Facebook introduce conferinţele VR pe platforma sa

Conferinţe VR pe Facebook. Platforma lui Mark Zuckerberg introduce o nouă funcţie, menită să îi ajute pe angajaţii companiilor să se întâlnească online şi să-şi ţină şedinţele.

Publicitate

Facebook a introdus „Horizon Workrooms”, scrie SocialMediaToday. Ideea acestui nou proiect e simplă: în loc să vorbească prin apeluri video, oamenii se pot întâlni în mod virtual într-o conferinţă la care pot participa maxim 50 de persoane.

În acea cameră, utilizatorii pot sta la şedinţe folosind avatarul pe care le-au creat pe Messenger sau prin intermediul unui apel video.

Împărţirea în aceste camere arată în felul următor: 16 utilizatori stau la o masă de conferinţe folosind avatarul creat, iar ceilalţi pot intra în şedinţă după ce îşi activează camera web. Toţi participanţii la şedinţă pot interacţiona şi interveni în subiectele dezbătute. Va exista, de asemenea, şi un moderator. 

Facebook a lucrat mai bine de doi ani şi jumătate pentru a crea această funcţie. Reprezentanţii companiei spun că acesta este „un pas mic” în crearea unei lumi digitale numită „metaverse”.

VIDEO. Cum funcţionează noua funcţie a Facebook - „Horizon Workrooms”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus