Skip to main content

Facebook testează o aplicaţie de video dating

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Facebook a început de câteva zile să testeze o aplicaţie video de dating, scrie SocialMediaToday.
Publicitate
 
Noua aplicaţie se numeşte „Spark” şi presupune întâlniri video între oameni care durează patru minute. În acest moment, reprezentanţii aplicaţiei spun că nu există o limită de întâlniri la care se poate participa. 
 

Dacă cele două persoane doresc să se cunoască mai bine, atunci pot trece la „nivelul doi”, care presupune o întâlnire video de 10 minute. După această a doua întâlnire, aplicaţia îi va pune în legătură pe cei doi pe o aplicaţie de chat, precum Instagram Direct sau iMessage.
 
Pentru a utiliza aplicaţia Spark, utlizatorii trebuie să aibă obligatoriu cont de Facebook.

Facebook Dating, lansat în 2019

Facebook a lansat un fel de „Tinder” acum doi ani. Se numeşte „Facebook Dating” şi se poate utiliza şi în România, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.
 
Are mai multe funcţii:
 
Stories: Funcţionează la fel ca funcţia Stories obişnuită, de pe Facebook şi Instagram. „Poveştile” pot fi distribuite direct din cele două reţele.
 
Secret Crush: Permite utilizatorului să exploreze relaţii potenţiale cu oameni pe care deja îi cunoaşte de pe Facebook sau Instagram.
 
Facebook Dating nu sugerează prietenii de pe Facebook ca fiind potenţiale potriviri, însă utilizatorul poate selecta până la nouă prieteni de care este interesat. Când două persoane se adaugă una pe alta în lista de Secret Crush este o potrivire.
 
În cazul în care cineva este interesat de altcineva, dar persoana respectivă nu este pe Dating, aplicaţia nu va crea o listă de Secret Crush şi persoana respectivă nu va şti că numele ei a fost introdus.
 
Evenimente şi Grupuri

CITEŞTE ŞI: Tinder-ul celor de Facebook, lansat şi la noi. Ce funcţii are Facebook Dating?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus