Skip to main content

Tinder-ul celor de Facebook, lansat şi la noi. Ce funcţii are Facebook Dating?

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

Aplicaţia de dating de la Facebook a ajuns şi în România. Compania anunţă că, de azi, a lansat oficial, şi în ţara noastră, aplicaţia Facebook Dating.

Publicitate

Ca un fel de Tinder (aplicaţie de dating deja disponibilă în România), serviciul „ajută oamenii să îşi găsească perechea potrivită”, anunţă cei de la Facebook. Are funcţii obişnuite ca Stories sau Video Call, la care se adaugă o funcţie de Secret Crush.

Noul serviciu poate fi utilizat şi direct în cadrul Facebook, iar profilul de „dating” poate fi creat după parcurgerea unor paşi.

Ce funcţii are? - Stories, Secret Crush sau Video Call

  • Stories: Funcţionează la fel ca funcţia Stories obişnuită, de pe Facebook şi Instagram. „Poveştile” pot fi distribuite direct din cele două reţele.
  • Secret Crush: Permite utilizatorului să exploreze relaţii potenţiale cu oameni pe care deja îi cunoaşte de pe Facebook sau Instagram.

Facebook Dating nu sugerează prietenii de pe Facebook ca fiind potenţiale potriviri, însă utilizatorul poate selecta până la nouă prieteni de care este interesat. Când două persoane se adaugă una pe alta în lista de Secret Crush este o potrivire.

  • În cazul în care cineva este interesat de altcineva, dar persoana respectivă nu este pe Dating, aplicaţia nu va crea o listă de Secret Crush şi persoana respectivă nu va şti că numele ei a fost introdus.
  • Evenimente şi Grupuri
  • Întâlniri video

Câteva aspecte de notat, cu privire la aplicaţie:

  • Utilizatorii au posibilitatea de a bloca pe oricine şi de a opri trimiterea de fotografii, linkuri, plăţi sau videoclipuri în mesaje, spun cei de la Facebook.
  • Prietenii de pe Facebook nu vor fi sugeraţi ca potenţiale potriviri şi nici nu vor fi anunţaţi că cineva şi-a făcut profil de Dating, menţionează tot ei.
  • Profilul de Dating, mesajele, aprecierile şi „potrivirile” nu vor apărea în fluxul de ştiri Facebook.

FOTO

În ce ţări e disponibil Facebook Dating

De azi, pe lângă România, platforma a fost lansată şi în Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Croaţia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia, Slovenia, Slovacia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Spania, Elveţia şi Regatul Unit.

Facebook Dating este disponibil şi în alte 20 de ţări: Argentina, Bolivia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Laos, Malaysia, Mexic, Paraguay, Peru, Filipine, Singapore, Surinam, Thailanda, Statele Unite ale Americii, Uruguay şi Vietnam.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Cred că lucrurile nu ar trebui amestecate, din păcate o astfel de funcționalitate poate duce la pierderea multor prietenii de pe Facebook.
  • Dana Dana
    Nu a fost lansat nimic, am facut si update la aplicatie, am incercat si pe PC, laptop si tableta. Poate vor sa spuna ca urmeaza sa fie lansat. Nu are buton in meniu, nimic.

Trimite un comentariu

sus