Skip to main content

Tinder-ul celor de Facebook, lansat și la noi. Ce funcții are Facebook Dating?

 
Tinder-ul celor de Facebook, lansat și la noi. Ce funcții are Facebook Dating?
Foto | Pexels

Aplicația de dating de la Facebook a ajuns și în România. Compania anunță că, de azi, a lansat oficial, și în țara noastră, aplicația Facebook Dating. 

Ca un fel de Tinder (aplicație de dating deja disponibilă în România), serviciul „ajută oamenii să își găsească perechea potrivită”, anunță cei de la Facebook. Are funcții obișnuite ca Stories sau Video Call, la care se adaugă o funcție de Secret Crush

Publicitate

Noul serviciu poate fi utilizat și direct în cadrul Facebook, iar profilul de „dating” poate fi creat după parcurgerea unor pași. 

Ce funcții are? - Stories, Secret Crush sau Video Call

  • Stories: Funcționează la fel ca funcția Stories obișnuită, de pe Facebook și Instagram. „Poveștile” pot fi distribuite direct din cele două rețele. 
  • Secret Crush: Permite utilizatorului să exploreze relații potențiale cu oameni pe care deja îi cunoaște de pe Facebook sau Instagram.

Facebook Dating nu sugerează prietenii de pe Facebook ca fiind potențiale potriviri, însă utilizatorul poate selecta până la nouă prieteni de care este interesat. Când două persoane se adaugă una pe alta în lista de Secret Crush este o potrivire.

  • În cazul în care cineva este interesat de altcineva, dar persoana respectivă nu este pe Dating, aplicația nu va crea o listă de Secret Crush și persoana respectivă nu va ști că numele ei a fost introdus. 
  • Evenimente și Grupuri
  • Întâlniri video

Câteva aspecte de notat, cu privire la aplicație:

  • Utilizatorii au posibilitatea de a bloca pe oricine și de a opri trimiterea de fotografii, linkuri, plăți sau videoclipuri în mesaje, spun cei de la Facebook.
  • Prietenii de pe Facebook nu vor fi sugerați ca potențiale potriviri și nici nu vor fi anunțați că cineva și-a făcut profil de Dating, menționează tot ei.
  • Profilul de Dating, mesajele, aprecierile și „potrivirile” nu vor apărea în fluxul de știri Facebook.

FOTO

În ce țări e disponibil Facebook Dating

De azi, pe lângă România, platforma a fost lansată și în Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Croația, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia, Slovenia, Slovacia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Spania, Elveția și Regatul Unit.

Facebook Dating este disponibil și în alte 20 de țări: Argentina, Bolivia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Laos, Malaysia, Mexic, Paraguay, Peru, Filipine, Singapore, Surinam, Thailanda, Statele Unite ale Americii, Uruguay și Vietnam.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu a fost lansat nimic, am facut si update la aplicatie, am incercat si pe PC, laptop si tableta. Poate vor sa spuna ca urmeaza sa fie lansat. Nu are buton in meniu, nimic.

Trimite un comentariu