Skip to main content

Familia Măruţă a recreat o scenă din filmul Singur Acasă. Despre ce moment e vorba?

 
Sursa foto: Andra, Facebook
Sursa foto: Andra, Facebook

Familia Măruţă a recreat scena din Singur Acasă. E vorba despre acel moment în care părinţii lui Kevin îşi dau seama că el nu este în aeroport. De date aceştia actorii din Home Alone sunt familia Măruţă.

Publicitate

În recepţia unui hotel, familia Măruţă dă din mână în mână ghiozdanul lui David Măruţă. Scena este la fel ca în filmul Singur Acasă, doar că familia Măruţă se află în recepţia unui hotel, nu în aeroport aşa cum este în film.

Ghiozdanul ajunge la Andra şi atunci când dă seamă că David nu este cu ei, iar la finalul acestei scene, Andra se preface că leşină şi cade în braţele tatălui ei.

Videoclipul a fost postat pe pagina de Facebook a Andrei. Artista a adăugat pe contul ei că "am recreat faimoasa scenă din filmul nostru preferat de Crăciun: Singur Acasă! Ps: Nu, nu l-am uitat pe David acasă hahaha! Crăciun fericit tuturor!"

"Dacă nu era socru-miu pe faza… cred că ieşea şi mai tare filmarea" , a transmis Cătălin Măruţă.

Scena recreată de familie Măruţă se poate vedea AICI

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Goguscu Goguscu
    Ce aberezi ? Ce debitezi postac ? Pai nu laudai tu Antenuta ca de ziua ei a fost lidera si in prime-time si pe toata ziua ? Deci ati stat acasa, nu postac ?

    Pai tu in ultimii 2-3-5-10-15-20 de ani nu erai acasa cand era Antenuta Zero lidera ? Nu erai acasa sa te uiti la revelioane comuniste ? Zici de altii dar tu ?

    Si Bucatarii, Banica, Loredana de la Pro TV. Te faci ca nu vezi postac ? Bebe de la Pro la Lia Zero acuma. Antenuta Zero a devenit Pro 2. Nu ce aberezi tu pe acolo postac.
  • Mile Mile
    Nu ați avut ceva mai bun în viata , decât sa stați acasă de Crăciun, asta e nivelul tău înseamnă, România TV râdedeai de ei ce ai ajuns tu esomar sa te uiți la revelioane comuniste acum nu vreți sa fiți occident nu mai spune te supăra adevărul maruta pavel de la TVR survivor kanal d ce spun romanii cutii antena ați devenit antena doi de a um înainte asa va zic ha
  • Bretor Bretor
    Mile postacule mai bine zi de audientele de Craciun. Pro TV a sters pe jos cu Antenuta Zero. Are multe programe in top 20 comercial fata de Antenuta Zero. Ha ha ha !

    Deci Pro cu tineretul, Antenuta Zero cu pensionarii !
  • Borbis Borbis
    Maruta sterge pe jos cu Antenuta Zero. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Maruta făcut vedetea de tvr patinatori
  • jean jean
    parint inconstienti care isi exploatează copiii minori prin supraexpunere în media și socialmedia. pt copii poate părea amuzant, dar un părinte ar trebui sa vadă dincolo de amuzament
  • Rus laura Rus laura
    Ț***i tot ț***.
  • jk jk
    Anul trecut a făcut-o,sau mai bine spus a încercat să o refacă și Andra Gogan.Aceeași.
  • abc+ abc+
    Și Jean de la Craiova unde era? Înțeleg că au o relație foarte bună cu el când rămân Singuri acasă
  • R R
    Dati audientele cu topuri pentru cele mai urmarite programe tv din Ajunul Craciunului,24 decembrie ,prima si a doua zi de craciun ,25,26 decembrie.

Trimite un comentariu

sus