Skip to main content

Andreea Esca, Otravă, Andrei Niculae, la Festivalul Creatorilor de conţinut

 
Sursa foto: Andreea Esca, Facebook
Sursa foto: Andreea Esca, Facebook

Creators Festival, evenimentul dedicat creatorilor de conţinut, revine cu ediţia a treia. Vin la festival, printre alţii, Andreea Esca şi Otravă (Cristian Şimonca, blogger şi podcaster), DJ Andrei Niculae (Virgin Radio), DJ K LU, Pixar Stelar (Iulian Văcărean), Jazu şi VRTW.

Publicitate

Evenimentul are loc pe 1 iulie şi vor fi prezenţi peste 300 de creatori de conţinut, care au fost selectaţi pe baza înscrierilor.

Creatorii de conţinut care vor să fie parte din Creators Festival se pot înscrie până pe 24 iunie completând formularul AICI

Cele mai bune postări din ultimul an vor reprezenta baza de selecţie pentru 300 de locuri la festivalul de pe 1 iulie, de la Dumbrava Vlăsiei.

Dintre înscrierile primite, un participant va câştiga titlul The Best Social Media Post of the Year şi un premiu în valoare de 1000 Euro.

În timpul evenimentului, va mai fi oferit un premiu de 1000 Euro pentru participanţi, alături de multe alte giveaways oferite de brandurile partenere în cadrul activărilor din festival.

Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand:

„Alături de Adrian Dan ne propunem să debutăm în noul parteneriat cu o ediţia care va celebra muzica de calitate, brandurile active în digital şi zona de Food, prin ateliere de storytelling şi concursuri în bucătarie.

Din 2024, Creators FEST va deveni o scena în line-up-ul căreia trebuie să fie brandurile active şi preocupate de digital comm şi user generated content.”

Creators Festival este un eveniment exclusiv pentru creatorii de conţinut care surprind poveşti, oameni şi situaţii care inspiră comunităţile active în Social Media.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus