Skip to main content

Televiziune liniară, dar pe streaming. Platforma FilmBox+ are zeci de canale care rulează ca televiziunea tradiţională, dar pe online

 
Televiziune liniară, dar pe streaming. Platforma FilmBox+ are zeci de canale care rulează ca televiziunea tradiţională, dar pe online

Pentru că a devenit o bătaie de cap să decizi ce titlu să alegi să urmăreşti pe o platformă de streaming, FilmBox+ aduce ce e mai bun din televiziunea liniară „tradiţională” în online.

Publicitate

Detalii, în continuare

Serviciul de streaming FilmBox+ anunţă lansarea Smart Channels, liste de redare special realizate cu conţinut la cerere, care sunt redate back-to-back într-un mod similar cu canalele liniare tradiţionale, anunţă compania.

Aceste canale sunt complet digitale şi sunt exclusive pentru platforma FilmBox+. Pe lângă catalogul VOD (video on demand) şi canalele liniare ale FilmBox+, abonaţii pot acum recepţiona acum în flux canale inteligente care sunt specifice unui anumit gen sau dedicate unui anumit conţinut, actori sau regizori.

FilmBox+, prezentă şi în România la preţul de 9,99 de lei pe lună, a lansat până acum 157 de canale inteligente la nivel global, precum şi în teritoriile principale ale SPI, cum ar fi Europa, zona Adriaticii, Bulgaria, Ungaria, România şi Turcia, iar disponibilitatea canalelor variază în funcţie de teritoriu. Mai multe canale inteligente vor fi disponibile în lunile următoare.

Haymi Behar, CMO şi CDO la SPI International

„Oamenilor din întreaga lume le place să se uite la canale liniare. Acest lucru se datorează faptului că publicul preţuieşte bucuria de a da peste un film bun, lucru care aminteşte de experienţa tradiţională de zapping TV. Canalele inteligente combină cele mai bune aspecte ale vizionării la cerere cu cea liniară, permiţând spectatorilor să descopere conţinut pe care altfel l-ar putea rata, navigând printr-o bibliotecă vastă de programe”

Canalele inteligente care sunt disponibile în prezent în întreaga lume şi includ canale specifice genului, cum ar fi FilmBox Kids, FilmBox Comedy, FilmBox Crime, FilmBox Horror, FilmBox Romance, FilmBox Documentary şi mai multe canale verticale de filme care difuzează capodopere clasice ale maeştrilor cinematografiei sau din anii 1940 şi 1950.

Telespectatorii pot accesa, de asemenea, canale tematice dedicate diverselor programe de lifestyle, inclusiv sporturi nautice şi arte marţiale mixte.

„Smart Channels este o inovaţie care ne ajută să creăm canale de streaming noi şi dedicate prin CMS-ul nostru în câteva minute, ceea ce reprezintă o valoare adăugată pentru operatorii care sunt integraţi cu FilmBox+. Indiferent dacă clientului îi plac competiţiile de navigaţie sau filmele lui Tarkovsky, acum pot găsi un canal creat pe gustul lui fără probleme în cadrul platformei”, a adăugat Behar.

Recent, FilmBox+ şi-a îmbunătăţit experienţa de utilizare lean-back prin introducerea funcţionalităţii EPG pentru canale liniare care emulează experienţa de zapping TV. Acum, funcţia Smart Channel se bazează pe această funcţionalitate cu selecţii de canale mai dedicate. Făcând clic pe butonul de informaţii de lângă un film din Smart Channel EPG, telespectatorii pot începe să-şi vizioneze selecţia de la început prin meniul la cerere al FilmBox+, care creează o tranziţie lină între experienţa de vizionare liniară şi cea la cerere.

FilmBox+ oferă acces instantaneu la un catalog VOD extins şi canale live de pe orice dispozitiv conectat la internet. Selecţia de conţinut bine aleasă de pe FilmBox+, de la marii distribuitori globali, prezintă succese de la Hollywood cu vedete de renume mondial, bijuterii ale cinematografiei mondiale independente, seriale TV, documentare, programe de lifestyle şi multe altele.

Publicul poate accesa serviciul la www.filmbox.com pe Internet, poate descărca aplicaţia mobilă compatibilă cu sistemele de operare iOS şi Android sau poate viziona conţinutul preferat prin aplicaţia Smart TV disponibilă pentru dispozitivele Apple TV, Android TV, Samsung şi LG Smart TV. FilmBox+ este disponibil şi prin mai mulţi operatori europeni.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus