Skip to main content

VIDEO. Mirela Retegan şi Gaşca Zurli lansează un film. (Şi) cu nume din media. Amalia Enache şi Mihai Morar, în film alături de copiii lor

 
VIDEO. Mirela Retegan şi Gaşca Zurli lansează un film. (Şi) cu nume din media. Amalia Enache şi Mihai Morar, în film alături de copiii lor

VIDEO. Mirela Retegan şi Gaşca Zurli se pregătesc să lanseze un film pentru copii. Pe lângă personajele deja cunoscute ale trupei Zurli vor fi mai multe vedete alături de copiii lor. Producţia „Superpietonii Zurli” va avea premiera în cinematografe anul viitor, în data de 13 ianuarie.

Publicitate
Cine sunt vedetele?

Mihai Morar (Radio Zu) şi Roua, Amalia Enache (Pro TV) şi Alma, Codin Maticiuc (Clanul, Pro TV) şi Smaranda, şi Ioana Chereji (Head of  Communication Untold), alături de Luiza. Acestea sunt vedetele care fac parte din distribuţia filmului „Superpietonii Zurli”.

Amalia Enache, prezentatoarea ştirilor de noapte, de la Pro TV:

„Uite-aşa, cu acest film, am început să fiu oficial „mama Almei”. Datorită ei, ajung de pe micile pe marile ecrane şi mă bucur mult.

Pe scurt, eram cu Alma în parc, am dat peste Tura-Vura şi...să vedeţi ce aventură marca Zurli avea să se pornească din acel moment. Sunt sigură că aşa cum Gaşca Zurli umple sălile de spectacole din România, filmul Superpietonii Zurli va umple salile de cinema.”

Distribuţia filmului este formată din Mirela Retegan (Tanti Prezentatoare şi fondatoarea Gaşca Zurli), Vero Căliman (Fetiţa Zurli), Lulu Varodi (Lulu), Andreea Ghiţă (Vrăjimăturica) şi mulţi alţii.

GALERIE FOTO:

Mirela Retegan:

„Este un film care vă aduce în cinematografe copiii părinţii şi bunicii pentru ca e un film pentru toată Lumea.

De la lacrimi la hohote de râs de la momente în care o să dansam pe aramzamzam la scene în care Tura Vura ne ţine cu sufletul la gurǎ, am scris împreună cu Cătălin Dascălu un scenariu pe sufletul fiecărui om care încă simte în el copilăria.”

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus