Skip to main content

Filme de comedie în Ajunul Crăciunului la Warner TV

 
National Lampoon's Vocation
National Lampoon's Vocation

Maraton de filme de comedie în Ajun de Crăciun la Warner TV (canal de filme, deţinut de Warner Bros. Discovery, care a înlocuit canalul TNT din 23 octombrie 2021). În prag de sărbători, Warner TV aduce multe filme de comedie.Vor fi difuzate trei dintre filmele National Lampoon's Vacation.

Publicitate

Această serie de comedie a avut cinci continuări de acest fel, însă telespectatorii vor putea să vadă doar trei dintre filmele National Lampoon's Vacation.

Primul film care va deschide maratonul de comedie este National Lampoon's Vacation - O vacanţă de tot râsul (1983), cu Chevy Chase şi Beverly D'Angelo în rolurile principale. Filmul este regizat de Harol Ramis şi va difuzat pe 24 decembrie, începând cu ora 14.15.

Pe scurt despre ce se va întâmpla în film: Familia Griswold – mama, tata, fiica şi fiul – traversează Statele Unite pentru a ajunge în parcul de distracţii Walley World, însă, deşi planificată până la cel mai mic detaliu, călătoria se dovedeşte a fi mult prea dificilă faţă de aşteptările lor.

A doua serie este denumită National Lampoon's European Vacation şi va fi difuzat tot pe 24 decembrie, dar de la 16.15. Producţia este din anul 1985 şi regizată de Amy Heckerling. Familia Griswold câştigă o excursie prin Europa, unde se produce haosul obişnuit, iar din distribuţie fac parte Dana Hill şi Jason Lively.

A treia serie începe de la ora 18.10 şi se numeşte National Lampoon's Christmas Vacation - Un Crăciun de neuitat din anul 1989, regizat de Jeremiah S. Chechik. De această dată, Clark şi Ellen Griswold se pregătesc să petreacă Sărbătorile în familie, cu bunicii şi verii. În ciuda strădaniilor, totul se transformă în dezastru.

Distribuţiei se alătură Juliette Lewis, actriţă cunoscută din filme precum „Cape Fear” şi „Natural Born Killers”, Johnny Galecki, devenit faimos odată cu serialul „Big Bang Theory”, dar şi Julia Louis-Dreyfus, protagonistă a serialelor „Seinfeld” şi „Veep”, şi Sam McMurray („Friends”, „L.A. Story”).

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Am vazut si revazut filmele cu familia Griswold in excursie prin America si Europa de mai multe ori, in acest an, la Warner TV. Deci nimic nou...

Trimite un comentariu

sus