Skip to main content

Începe seria filmelor de Crăciun şi la Happy Channel. Care sunt producţiile din program? Plus un concurs şi un nou serial turcesc

 
Alvina August şi Eion Bailey, în filmul „Livrare de Crăciun” („Deliver by Christmas”, 2020)
Alvina August şi Eion Bailey, în filmul „Livrare de Crăciun” („Deliver by Christmas”, 2020)

Televiziunea Happy Channel aduce o serie de filme de Crăciun. Anul acesta, Happy Channel a programat filme de Crăciun în fiecare weekend, începând din 18 noiembrie, de la ora 22.00, până în prima zi de Crăciun, când va fi difuzată producţia „Un ajutor de Crăciun” („If I Only Had Christmas”, 2020).

Publicitate

Ce filme de Crăciun pot fi urmărite la Happy Channel în acest weekend?

  • „Călătorie de Crăciun” („Cross Country Christmas”, 2020) - sâmbătă, 18 noiembrie, de la 22.00
  • „Livrare de Crăciun” („Deliver by Christmas”, 2020) - duminică, 19 noiembrie, de la 22.00, cu Alvina August şi Eion Bailey în rolurile principale.

De asemenea, postul de televiziune nu a pregătit doar un maraton de filme festive, ci şi un concurs. Happy Channel pune la bătaie 8 cadouri. Ce trebuie să faci pentru a câştiga?

Pentru a putea participa la concurs, cei interesaţi trebuie să prindă indiciul afişat pe ecran, în perioada 18 noiembrie - 10 decembrie, în intervalul 17:00 - 00:00, să-l înscrie în pagina de concurs craciun.tvhappy.ro şi să răspundă la întrebarea: „Ce dorinţă ai vrea să ţi se îndeplinească de Crăciun?”.

Tot în această lună, Happy Channel aduce un nou serial turcesc, intitulat „Secretul nostru” (titlu original İkimizin Sırrı), care va debuta la TV din 27 noiembrie şi va fi programat în zilele de luni şi marţi, de la 20.00.

VIDEO. Secvenţe din primul episod

Primul episod al serialului Secretul nostru a avut premiera în august 2021, la televiziunea turcească atv. Producţia cu Leyla Feray (Kardeşim Benim, Kardeşim Benim 2) şi Aras Aydın (Kiraz Mevsimi, Canevim), în rolurile principale, are numai 10 episoade.

Despre serial:

„După ce şi-a pierdut soţul, Neva (Leyla Feray) împreună cu fiica ei Hayal, în vârstă de 7 ani, se luptă să supravieţuiască, din cauza datoriilor soţului ei faţă de nişte bărbaţi dubioşi. În lupta pentru supravieţuire, Neva se intersectează cu Alp (Aras Aydın), un bărbat bogat, care este preocupat de deschiderea restaurantului lui.”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus