Skip to main content

FOTO. Daniel Jumuga (Nobo) a câştigat primul sezon Chefi fără limite. Cum o să cheltuie premiul de 30.000 de euro

 
Finala show-ului culinar Chefi fără limite, prezentat de Irina Fodor, a fost difuzată miercuri seară, 27 aprilie, la Antena 1. Sursa foto: Antena 1
Finala show-ului culinar Chefi fără limite, prezentat de Irina Fodor, a fost difuzată miercuri seară, 27 aprilie, la Antena 1. Sursa foto: Antena 1

Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câştigat primul sezon Chefi fără limite. Finala show-ului culinar a fost difuzată miercuri seară, la Antena 1.

Publicitate

Primul sezon Chef fără limite s-a încheiat, după două luni de probe culinare filmate în Grecia. Participanţii au trecut prin 10 destinaţii greceşti, ultima oprire fiind la Atena, locul finalei.

Trei bucătari amatori s-au întrecut pentru câştigarea marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro - doi concurenţi din echipa lui Chef Sorin Bontea: Laura Eremia şi Daniel Jumuga (Nobo) şi unul antrenat de Chef Cătălin Scărlătescu: Istvan Kozocsa.

Câţi români au urmărit la televizor finala Chefi fără limite? Aflaţi din articolul:  AUDIENŢE. O seară cu de toate la TV. Câţi români au ales finala Chefi fără limite de la Antena 1?

Finaliştii au avut la dispoziţie două ore ca să pregătească trei feluri de mâncare.

Ultima probă de gătit din Atena a început cu multe emoţii pentru Nobo, pentru că în platoul emisiunii a venit soţia lui, Sorina, supranumită Nobolina. “Nu am ştiut cum să reacţionez, nu ştiam ce să fac să ţip, să plâng, să mă bucur, să urlu!” a declarat concurentul emoţionat în timpul emisiunii.

Cine au fost juraţii finalei Chefi fără limite?

  • Chef Ettore Botrini, unul dintre cei mai apreciaţi chefi din Grecia, deţinătorul unei stele Michelin,
  • Chef Adam Kodovas şi Chef Vasilis Mouratidis, doi dintre juraţii Chefi la cuţite varianta grecească,
  • Chef Florin Dumitrescu, aflat pentru prima oară în postura de a juriza o finală
  • Marius Tudosiei şi Chef Iosif Ştefănescu, care pe lângă rolul de co-prezentatori ai emisiunii sunt şi doi mari cunoscători ai artei gastronomice.  

Jurizarea s-a bazat pe mai multe criterii, plating-ul, savoarea, textura preparatelor şi nota de creativitate a bucătarilor.

Fiecare fel de mâncare a fost jurizat individual prin deja cunoscută spargere a  farfuriilor.

Starterul care a acumulat cele mai multe puncte a fost cel a lui Nobo, Laura i-a impresionat pe juraţi cu felul ei principal, iar proba desertului a fost adjudecată de Istvan. Cu toate astea, la final Nobo a adunat cele mai multe farfurii, iar Irina Fodor l-a declarat câştigător.

GALERIE FOTO. Imagini din finala Chefi fără limite

Chef Sorin Bontea a primit de la Irina Fodor trofeul Chefi fără limite, iar Nobo a plecat acasă cu cecul de 30.000 de Euro. “N-am câştigat în viaţa mea nimic, nu mă aşteptam să câştig acum ceva!”, a spus Nobo după ce a câştigat marele premiu, potrivit unui comunicat.

Încă din timpul emisiunii, Daniel Jumuga (Nobo) a anunţat ce va face cu premiul cel mare. “Primul lucru pe care o să-l fac, o să-mi plătesc din datorii, adică alea pe care le-am acumulat anul trecut din cauza pandemiei şi de restul cred că o să-şi scot soţia în oraş, de toţi, pentru că ea m-a înscris aici”, a declarat el pentru Antena 1. 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zerovel Zerovel
    Urmează insula , te cunosc , roast, bune emisiuni avem în România spre deosebire de Ungaria Bulgaria ha

    Si pana incep alea, Pro TV a sters pe jos cu Bucatareala Zero si Antenuta Zero.
  • Euroik Euroik
    Pe merit nu ca la talentosi ha

    Ce merit ? Mai bine zi de audienta. Bucatareala Zero. Ha ha ha ! Si cam saracie. MasterChef da 50.000 Euroi.
  • Mile Mile
    Urmează insula , te cunosc , roast, bune emisiuni avem în România spre deosebire de Ungaria Bulgaria ha
  • Mile Mile
    Pe merit nu ca la talentosi ha

Trimite un comentariu

sus