Skip to main content

Finala Chefi la cuţite. Diseară va fi desemnat câştigătorul sezonului 11. Cine se luptă pentru premiu?

 
Finala Chefi la cuţite. Diseară va fi desemnat câştigătorul sezonului 11. Cine se luptă pentru premiu?

Finala Chefi la cuţite, sezonul 11, va avea loc în această seară de la ora 20.30, la Antena 1. Câştigătorii cuţitelor de aur se luptă pentru premiul în valoare de 30.000 de euro.

Publicitate

Este vorba despre Nina Hariton din echipa lui chef Sorin Bontea, Laurenţiu Neamţu de la chef Florin Dumitrescu şi Paul Tudosescu (Pablo) de la echipa reprezentată de chef Cătălin Scărlătescu.

La semifinală de aseară, concurenţii au avut trei probe: Gustul copilăriei, proba în care au gătit alături de persoane dragi şi cea în care au avut de preparat câte un signature dish.

Concurenţii sezonului 10 Chefi la cuţite şi-au făcut apariţia în platou pentru jurizarea celei de-a doua probe, în timp ce pentru ultimul test, farfuriile au fost punctate chiar de către cei trei Chefi. 

Laurenţiu Neamţu, cuţitul de aur al lui Florin Dumitrescu a gătit la restaurante cu stele Michelin din New York, dar şi la un country club din Florida frecventat de vedete internaţionale.

Paul Tudosescu, de la echipa lui Cătălin Scărlătescu a fost head chef în Anglia, iar Nina Hariton de la Sorin Bontea a studiat gastronomia franceză la Paris, unde a şi lucrat cinci ani în restaurante haute cuisine.

Dacă Florin Dumitrescu a obţinut victoria în două sezoane, Cătălin Scărlătescu a ieşit de trei ori învingător, iar Sorin Bontea a câştigat de cinci ori.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus