Skip to main content

VIDEO - Câştigătoarea Vocea României este Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă

 
VIDEO - Câştigătoarea Vocea României este Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă

Alexandra Căpitănescu este câştigătoarea celui de-al 11-lea sezon Vocea României, din echipa lui Tudor Chirilă.

Publicitate

Alexandra Căpitănescu este câştigătoarea trofeului şi al premiului în valoare de 100.000 de euro. În această seară concurenta s-a luptat cu Alex Maxim (din echipa lui Smiley), Melisa Antonesi (din echipa juraţilor Horia Brenciu şi Theo Rose) şi Vlad Musta (din echipa condusă de Irina Rimes).

VIDEO. Alexandra Căpitănescu a făcut duet cu actorul Adrian Nour, care a revenit pe scena de la Vocea României după 10 ani

GALERIE FOTO. Imagini din Finala Vocea României

Detalii despre concurenţi:

Alex Maxim (29 de ani) este originar din Iaşi. Este deja un cântăreţ profesionist şi lucrează şi ca inginer de sunet. A povestit că a moştenit talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, un muzician cunoscut între artişti, căci a călaborat cu mai multe formaţii.

Alexandra Căpitănescu (19 ani) este originară din Galaţi şi este studentă la Facultatea de Fizică din Bucureşti. Visează să devină fizician medical. Spune că a fost mereu atrasă de ştiinţele exacte, dar are o pasiune puternică şi pentru muzică, pentru că în copilărie era fascinată de sunetul pe care îl scoteau păsările.

Vlad Musta (24 de ani) este din Bucureşti şi cântă într-o trupă de cover-uri. A absolvit cursurile Colegiului „Dinu Lipatti”, Secţia Arta Actorului, şi este student la Actorie, la o facultate privată.

Melisa Antonesi (23 de ani) este originară din Manchester (Anglia). A absolvit Facultatea de Muzică şi Teatru, dar în prezent lucrează ca recepţioneră. La audiţiile pe nevăzute, Horia Brenciu şi Theo Rose au fost cuceriţi pe loc de glasul ei.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus