Skip to main content

Vocea României, la finală. Cu cine se bate show-ul de pe Pro TV vineri seară?

 
Vocea României, la finală. Cu cine se bate show-ul de pe Pro TV vineri seară?

CONCURENŢA. Ce au programat celelalte posturi la bătaie cu finala show-ului Vocea României, de pe Pro TV? Care este "contraatacul" Antena 1 şi Kanal D? Dar al celorlalte staţii?

Publicitate

Finala Vocea României este difuzată de Pro TV vineri, 23 decembrie, de la ora 20.30.

Au posturile program special?

Kanal D merge pe formula "tradiţională" de vineri seară. Adică serialul turcesc Infidelul, până la ora 22.30, iar apoi Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Cu această programare, săptămâna trecută, la semifinale, Kanal D îşi asigura poziţia a doua şi la nivelul întregii ţări, dar şi la oraşe.

Antena 1 are în cea mai mare parte a intevalului finalei un film. Regatul Cerului este producţia pe care o difuzează postul, un film cu Orlando Bloom care a mai fost pe TV în trecut (inclusiv pe Pro TV). Filmul se termină la 23.30, când intră Stand Up Revolutions.

Digisport 1 scotea cifre bune când avea în program meciuri de fotbal importante pe intervalul Vocii. Vineri, în seara finalei, este programat tot un meci, dar din Scoţia Premiership: Ross County - Rangers Scoţia.

Citeşte şi: TVR, fără meci, de locul 10 nu treci! Săptămâna trecută bătea Vocea, acum nu e nici în Top 10

Prima TV programează un film (Minele Regelui Solomon) şi apoi serialul Netflix Spitalul Bellevue.

În general, pe intervalul Vocea României, mai erau în top canale precum posturile de ştiri Antena 3 şi România TV, dar şi Antena Stars şi Happy Channel. Sau FilmCafe.

Diseară, pe Antena Stars sunt mai multe programe: Mireasa, apoi Star News şi Capatos, cu Xtra Night Show (de la 22.00). Pe Happy Channel este un serial turcesc care a fost în trecut pe Kanal D - Furtună pe Bosfor.

FilmCafe are în program filmele Ţinta: Preşedintele şi Adevărul despre Ana.

Citeşte şi: Vocea României, în finală. Cine sunt cei patru finalişti de la Vocea României

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus